Category

Tiikerin blogi

#Kesäduunaa 2016: Eemeli Forsbom

By | Eventiolaiset, Tiikerin blogi | No Comments

Eemeli

Eventio on mukana #Kesäduunaa2016 -kampanjassa työllistämällä kesäksi kaksi kaarinalaista juuri peruskoulunsa päättänyttä nuorta. Ensimmäiseksi haastattelussa kesän ensimmäinen kesäduunari, Eemeli Forsbom.

Kerro ensin itsestäsi twiitin mitassa eli 140 merkissä

Hei, nimeni on Eemeli, olen 16-vuotias ja asun Kaarinassa. Päätin juuri peruskoulun ja ensi syksyllä minua odottaa lukio. Harrastan koripalloa ja kitaran soittoa.

Mistä kuulit Evention tarjoamasta kesätyöpaikasta? Miten haku eteni?

Kuulin kesätyöpaikasta kouluni Wilman kautta. Haku eteni nopeasti ja sain koko ajan infoa missä mennään.

Minkälaisia odotuksia sinulla oli kesätöistä ennen kuin aloitit meillä?

Tämä oli ensimmäinen kesätyöni, joten en osannut odottaa paljon mitään. Luulin, että joudun suurimmaksi osaksi tekemään vain hanttihommia, mutta täällä pääsinkin tekemään heti alusta alkaen vaikka mitä!

Kerro hiukan ensimmäisestä päivästäsi Eventiolla?

Ensimmäisenä päivänä minua ja toista kesäduunaria Niklasta perehdytettiin perusjuttuihin. Tutustuimme talon väkeen ja kasasimme yhden lipunmyyntipisteen valmiiksi viikonlopun tapahtumaa varten.

Minkälainen on ollut tyypillinen työpäiväsi kesätyöjakson aikana?

Tyypillisenä työpäivääni tein demotilejä asiakkaille, vastasin asiakkaiden kysymyksiin (niihin joihin osasin), tein excel taulukoita, laskin päivän kulttuuri- ja liikuntasetelit ja valmistelin laitteita erilaisiin tapahtumiin.

Mikä on ollut töissäsi
… hauskinta? Demotilien luonti ja laitteiden huolto/valmistelu asiakkaille.

… vaikeinta? Aamulla aikaisin nouseminen. En ole ikinä ollut mikään aamuvirkku. Varsinkaan kesällä.

… tylsintä? Se, että ei ollut mitään tekemistä, mutta tätä tapahtui hyvin harvoin:)

… mielenkiintoisinta? Erilaisiin tapahtumiin tutustuminen ja sen perusteella tapahtumanjärjestäjän verkkokaupan heille sopivaksi luominen.

Olet päässyt tutustumaan monien erilaisten tapahtumien arkeen kesätyösi aikana. Mitä olet oppinut tapahtumista ja tapahtumanjärjestäjistä?

Että tapahtumia on todella monia erilaisia ja niihin ilmoittautuminen/lippujen ostaminen tapahtuu eri tavoilla.

… entä tietokoneista ja laitteista?
Olen oppinut aika hyvin käyttämään Evention omaa palvelua ja hieman erilaisia laitteita kuin mitä yleensä käytän.

… entä työelämästä?
Työnteko on hauskaa, kun tekee jotain mistä on itse kiinnostunut.

Minkälaisia suunnitelmia sinulla on jatko-opinnoista?

Jatkan opintojani ensi syksynä lukiossa Turun Normaalikoulun IB-linjalla, mutta sen jälkeen ei ole vielä mitään suunnitelmia.

Miten kesäsi jatkuu?

Lähden heti työjaksoni jälkeen kahdeksi viikoksi Espanjaan koripalloleirille ja sen jälkeen pidän kuukauden ansaittua lomaa.

Etsitkö ilmoittautumisjärjestelmää urheilutapahtumiin?

By | Sähköinen ilmoittautuminen, Tiikerin blogi | No Comments

Tämän kesän juoksu- ja muut urheilutapahtumat lähestyvät jo kovaa vauhtia! Evention avulla vastaanotat helposti ilmoittautumiset tapahtumiisi, keräät osallistujamaksut ja kontaktoit osallistujat ennen tapahtumaa. Samalla kertyy tapahtumasi oma asiakasrekisteri, jonka avulla tavoitat juoksijat myös ensi vuoden tapahtumassasi.

  • Ilmoittautujat maksavat osallistumismaksunsa heti verkkomaksutunnuksin, Visa / MasterCard / Electron -korteilla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä tai laskulla. Sinä päätät maksutavat, joita tarjoat tapahtumavieraillesi.
  • Hintaportailla saat automaattisesti muutettua tapahtumasi hintaa ajastetusti ja ohjaat osallistujia ilmoittautumaan hyvissä ajoin.
  • Sarja- ja matkavalinnat mukautuvat automaattisesti osallistujan sukupuolen ja syntymäajan mukaan.
  • Kampanjakoodeilla voit tarjota edullisemman tai jopa ilmaisen ilmoittautumisen yhteistyökumppaneillesi.
  • Ryhmänjohtaja voi ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön. Maksu hoituu kootusti, jolloin säästät maksutapakuluissa.
  • Osallistujanumerointi onnistuu automaattisesti Eventiossa ja voit julkaista osallistujaluettelot sivuillasi.
  • Ja mikä parasta: Eventio ei milloinkaan peri palvelumaksuja tapahtumavierailtasi!

Vilkaise myös muutamia referenssejämme:

Jos olet käyttänyt aiemmin muuta ilmoittautumisjärjestelmää (esim. MyNextRun), tuomme osallistujatiedot sähköisessä muodossa Eventioon veloituksetta.

Kerätyt osallistujatiedot saat siirrettyä kätevästi Excel-muodossa toisiin järjestelmiin esimerkiksi ajanottoa tai uutiskirjeiden lähettämistä varten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa esittely vielä tänään, saat ilmoittautumispalvelun käyttöösi vain parissa päivässä!

Oletko joutunut joskus lipunmyyntihuijauksen tai sen yrityksen kohteeksi?

By | Lipunmyynti, Tiikerin blogi, Uncategorized | No Comments

Muun muassa Yleisradio uutisoi tapauksesta, jossa Booking.comin suomalaisasiakas oli joutunut hotellivaraushuijauksen kohteeksi. Koska Eventiolle tapahtumavieraiden tietoturva ja yksityisyys on äärimmäisen tärkeää, haluaisimme kuulla kokemuksianne tapahtumalippujen myyntiin liittyvistä huijauksista, huijausyrityksistä tai väärinkäytöksistä

Read More

Miksi tapahtumanjärjestäjä ei saa itse päättää lipunmyyntijärjestelmäänsä?

By | Lipunmyynti, Tiikerin blogi | No Comments

Eventio on ollut aktiivisesti mukana järjestämässä kansainvälistä Coupe Mondiale 2015 -harmonikkakilpailua, joka järjestetään 5. – 10. lokakuuta 2015 Turun Logomossa. Lipunmyynti tapahtumaviikon iltakonsertteihin käynnistyi Coupe Mondialen omassa verkkokaupassa jo alkuvuodesta. Nyt kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tapahtui kuitenkin yllättävä asia. Logomo ilmoitti, että iltakonserttien kuluttajalipunmyynti on siirrettävä Lippupisteelle, koska Logomossa järjestettävien tapahtumien lippuja ei saa myydä missään muussa sähköisessä palvelussa.

Read More

No nyt se tapahtui: Evention ensimmäinen ylibuukkaus kymmeneen vuoteen

By | Lipunmyynti, Tiikerin blogi | No Comments

Tämä viikko alkoi Eventiossa ikävien sattumusten sarjalla. Evention yli kymmenvuotisen historian aikana olimme ensimmäisen kerran tilanteessa, jossa lipunmyyntijärjestelmämme onnistui myymään tapahtuman yli sille asetetun paikkamäärän. Meille tärkeintä on tapahtumavieraiden onnistunut tapahtumaelämys eikä sellaisesta ole tietoakaan, jos rahat lähtevät tililtä, lippukin tulee sähköpostiin mutta silti vieras joutuu kuulemaan hetken kuluttua että paikkaa ei odotettuun näytökseen olekaan.

Read More