Category

Sähköinen ilmoittautuminen

Toteuta ajastettuja kampanjoita automaattisen kampanjakoodin avulla

By | Evention käyttövinkit, Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Vilkas tapahtumakesä on ovella ja on aika tehostaa jo syksyn tapahtumien ennakkomyyntiä! Esimerkiksi sosiaalisen median kampanjat ovat tehokas tapa saada tapahtumavieraat ostamaan liput hyvissä ajoin. Evention tukee myyntikampanjoita tehokkaalla kampanjakoodityökalulla, jonka avulla voit luoda tapahtumaasi helposti esimerkiksi alennuskoodeja.

Uutena Evention ominaisuutena on mahdollisuus merkitä tietty kampanjakoodi automaattiseksi. Tällöin kaikki koodin voimassaoloaikana verkkokaupassasi vierailevat asiakkaat saavat koodin ostoskoriin aktiiviseksi ilman, että heidän tarvitsee koodia syöttää erikseen. Tällä tavoin voit antaa esimerkiksi -50% alennuksen kaikista tietyn päivän aikana tehdyistä tilauksista.

Automaattisessa kampanjakoodissa voit käyttää kaikkia kampanjakoodien ominaisuuksia: voit rajata sen koskemaan vain tiettyjä tapahtumia tai tuotteita, antaa kampanjakoodilla jonkin poikkeuksellisen toimitustavan, määritellä erikoishintoja tai rajata esimerkiksi tietyt tuotteet (kuten oheistuotteet) pois kampanjakoodin vaikutuksesta.

Luo automaattinen kampanjakoodi seuraavasti:

 • Siirry Evention hallintapaneelin Toimintoluetteloon
 • Valitse Kampanjakoodit
 • Klikkaa Uusi koodi ja täydennä kampanjan nimi, koodi ja valitse voimassaoloaika. Vahvista koodin luonti klikkaamalla Luo koodi
 • Täydennä koodin alennus- ja muut asetukset eri välilehdillä, esimerkiksi:
  • voit kohdentaa koodin tietyille tuotteille Tuotekohtaiset asetukset -välilehdellä
  • voit määritellä alennuksen suuruuden Alennukset-välilehdellä joko prosentteina, kiinteänä euromääränä tai suoraan tietylle summalle (esim. ”kaikki liput 5€”)
  • automaattisissa kampanjakoodeissa myös muut kampanjakoodien toiminnot ovat käytettävissä

Valitse lopuksi Perustiedot-välilehdeltä Koodi aktivoidaan automaattisesti jokaiselle kävijälle. Näin koodi ja siihen kytketyt alennukset ja muut määritykset tulevat voimaan automaattisesti jokaiselle kävijälle koodin voimassaoloaikana.

 

Eventio hyväksyy nyt myös Eazybreak -mobiilisetelit

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen | No Comments

Eventio vastaanottaa monia sähköisiä ja tavallisia kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, sekä hyväksyy monia eri maksutapoja. Lisäsimme viimeviikkoisen MobilePayn lisäksi myös Eazybreak-maksutavan. Eazybreak tarjoaa käteviä sähköisiä kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.

Näin Eazybreak toimii

Tapahtumavieras tekee ilmoittautumisen tai lippuostoksen normaalisti tapahtumanjärjestäjän verkkokaupassa ja valitsee maksutavaksi kulttuuri-/liikuntasetelit ja valitsee niistä Eazybreakin. Tapahtumavieras tekee maksun Eazybreakin sovelluksessa tai tekstiviestinä. Hän saa Eazybreakista koodin, joka vaihtuu päivittäin ja kirjoittaa sen verkkokauppaan, jonka jälkeen hän hyväksyy maksun. Eventio tarkistaa koodin ja maksu muuttuu hyväksytyksi parin päivän sisällä.  Tapahtumavieras ei siis tarvitse lainkaan paperisia seteleitä maksaakseen Eazybreakilla. Lisää ohjeita Eazybreakilla maksamiseen ja maksun vastaanottamiseen.

Asiakkaan näkymä.

 

 

Eazybreak -maksutapa on jo käytössä, joten tapahtumavieraasi pääsevät käyttämään sitä vaikka heti! Mobiilimaksaminen on osa tätä päivää ja meille Eventiolla on tärkeää pysyä maksutapavaihtoehtojen kanssa ajan tasalla.

Uusi maksutapa: maksa liput tai ilmoittautuminen helposti ja nopeasti MobilePaylla

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Lisäsimme perjantaina 30.6. Eventioon uuden maksutavan: MobilePay mahdollistaa helpon maksamisen älypuhelimilla. Meille on tärkeää, että tapahtumavieras voi valita sopivimman maksutavan useista vaihtoehdoista. MobilePayn sovellusta on ladattu Suomessa jo 450 000 kertaa (Helsingin Sanomat, 7. 3. 2017).

Kaikki Evention tapahtumanjärjestäjäasiakkaat ovat saaneet nyt automaattisesti käyttöönsä MobilePay-maksutavan.

MobilePayn käyttö tapahtumavieraan silmin

Tapahtumavieras valitsee Evenion verkkokaupassa maksutavaksi verkkomaksun, jonka jälkeen avautuu yllä oleva näkymä.  Näistä maksutapavaihtoehdoista hän valitsee MobilePayn.

Tapahtumavieras kirjoittaa puhelinnumerona ruudulle avautuvaan kenttään. Puhelinnumeron perusteella MobilePay tietää, kuka maksua on suorittamassa.

Tapahtumavieras saa puhelimeensa ilmoituksen MobilePaysta. Tämän jälkeen hän voi hyväksyä maksun kirjauduttuaan sisään nelinumeroisella tunnusluvulla tai pyyhkäisemällä Hyväksy maksu. Maksu tulee hyväksyä viiden minuutin aikarajan sisällä.

Tapahtumavieras ohjautuu onnistuneen maksun jälkeen tapahtuman oman verkkokaupan vahvistussivulle, jolta hän voi tulostaa liput tai tilausvahvistuksen normaaliin tapaan.

MobilePay tapahtumanjärjestäjälle

MobilePaylla maksaessa vieras ei tarvitse verkkopankkitunnuksia, joten maksaminen mobiililaitteella sujuu entistä kätevämmin. MobilePay-maksut tilittyvät tapahtumanjärjestäjälle automaattisesti Evention normaalien tilitysten yhteydessä. Eventio ei veloita MobilePay-maksuista erikseen, vaan kustannus on sama kuin luottokorttimaksuissa.

Eventio mahdollistaa myös tekstiviestiliput ja Apple Wallet -palveluun tallennettavat mobiililiput. MobilePay täydentää mainiosti tapahtumavieraiden mobiilia ostokokemusta.

MobilePay on kaikkien tapahtumanjärjestäjien käytössä automaattisesti, eikä se vaadi erikseen toimenpiteitä.

 

Hyväksy kaikki maksutavat

By | Lipunmyynti, Ota tilaisuus haltuusi, Sähköinen ilmoittautuminen | No Comments

Evention asiakasvaratili on käytettävissäsi tapahtumasi lipputulojen ja osallistumismaksujen keräämiseen.
Käyttäessäesi asiakasvaratiliä, tapahtumasi sähköinen rahaliikenne kulkee Evention kautta. Eventio tilittää kaikki
saapuneet maksut kootusti yhdellä tilityksellä. Näin säästät kirjanpitoon ja tilitysten täsmäytykseen kuluvaa aikaa
sekä pankkikustannuksia!

 • Verkkomaksut kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla
 • Korttimaksut verkossa ja paikan päällä Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club -korteilla. Myös
  Debit-kortit sekä Visa Electron ja MasterCard Maestro -kortit käyvät
 • Laskutus sähköpostilaskuna ja Finvoice-verkkolaskuna
 • Kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä niitä vastaavat saldokorttimaksut: Smartum, Edenred, Tyky Online, ePassi ja SporttiPassi

Voit valita itse, mitkä maksutavat haluat tarjota edelleen asiakkaille. Et tarvitse erillisiä sopimuksia maksutapojen
vastaanottamiseen!

Tilitykset Eventiolta tapahtumallesi

Tilitykset tapahtuvat normaalisti kuukausittain, kunkin kuukauden 3. – 7. päivä aina edellisen kalenterikuukauden
maksutapahtumista. Tilitys edellyttää, että kaikki edellisen kuukauden maksutapahtumat ovat vahvistuneet
Eventiolle tilityshetkeen mennessä. Vahvistamattomat maksutapahtumat siirtyvät seuraavaan tilitykseen.

Tarvittaessa voit tilata myös lisätilityksiä, kuitenkin enintään kerran viikossa. Lisätilitykset tapahtuvat normaalisti
torstaisin.

Tilitysraportilta näet tilityksessä olevat maksutapahtumat eroteltuna tapahtumittain, tuotteittain sekä valinnaisesti
myös kustannuspaikoittain. Tilitysraportilla on myös eroteltuna Evention tilityksestä pidättämät laskut. Näin
tilitysraportti toimii sekä myynti- että ostotositteena kirjanpidossasi.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

Voit halutessasi hyväksyä maksutapana myös kulttuuri- ja liikuntasetelit, jos tapahtumasi luonne mahdollistaa
näiden käyttämisen. Tällöin tapahtumavieras saa tilauksen lopussa ohjeet lähettää setelit Eventiolle. Käsittelemme
setelit ja vahvistamme tilauksen automaattisesti.

Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä vastaavat sähköiset maksutavat ePassi, Tyky Online ja Smartum Saldo Verkkomaksu
ovat myös käytössäsi. Tapahtumavieras suorittaa maksun suoraan Eventiolle tilaushetkellä annettujen ohjeiden
mukaan.

Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online uusina maksutapoina sähköisissä ilmoittautumispalveluissa

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Liikuntatapahtumien osallistumismaksut ja kulttuuritapahtumien liput voi 4.4.2016 alkaen maksaa Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Online -palvelun kautta. Uusi maksutapa on automaattisesti käytössä niillä tapahtumanjärjestäjillä, jotka ovat sopineet setelien ja vastaavien saldomaksujen käsittelystä Evention kanssa.

Seuraavat kohdennetut maksutavat ovat käytössä 4.4.2016 alkaen:

Evention kassajärjestelmissä ja maksupäätteissä hyväksytään lisäksi Edenred Ticket Mind & Body -korttimaksut.

Tapahtumanjärjestäjä ei tarvitse erillisiä sopimuksia edellä mainittujen maksutapojen käyttöön, vaan ne sisältyvät Evention peruspalveluun järjestäjän näin tahtoessa. Asiakkaiden tekemät maksut tilitetään samassa tilityksessä tavallisten verkko- ja korttimaksujen kanssa tapahtumanjärjestäjälle.

Tapahtumavieras valitsee ilmoittautumisen loppuvaiheessa maksutavaksi liikuntasetelit. Verkkopalvelu opastaa setelien lähetyksessä tai online-maksun tekemisessä yksityiskohtaisesti. Kun Eventio on vastaanottanut setelit tai verkkomaksun, tapahtumavieraan ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisesti ja tapahtumaliput lähetetään hänelle sähköisesti. Tapahtumanjärjestäjän ei tarvitse tehdä setelien hyväksymiseksi mitään. Helppoa!

Etsitkö ilmoittautumisjärjestelmää urheilutapahtumiin?

By | Sähköinen ilmoittautuminen, Tiikerin blogi | No Comments

Tämän kesän juoksu- ja muut urheilutapahtumat lähestyvät jo kovaa vauhtia! Evention avulla vastaanotat helposti ilmoittautumiset tapahtumiisi, keräät osallistujamaksut ja kontaktoit osallistujat ennen tapahtumaa. Samalla kertyy tapahtumasi oma asiakasrekisteri, jonka avulla tavoitat juoksijat myös ensi vuoden tapahtumassasi.

 • Ilmoittautujat maksavat osallistumismaksunsa heti verkkomaksutunnuksin, Visa / MasterCard / Electron -korteilla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä tai laskulla. Sinä päätät maksutavat, joita tarjoat tapahtumavieraillesi.
 • Hintaportailla saat automaattisesti muutettua tapahtumasi hintaa ajastetusti ja ohjaat osallistujia ilmoittautumaan hyvissä ajoin.
 • Sarja- ja matkavalinnat mukautuvat automaattisesti osallistujan sukupuolen ja syntymäajan mukaan.
 • Kampanjakoodeilla voit tarjota edullisemman tai jopa ilmaisen ilmoittautumisen yhteistyökumppaneillesi.
 • Ryhmänjohtaja voi ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön. Maksu hoituu kootusti, jolloin säästät maksutapakuluissa.
 • Osallistujanumerointi onnistuu automaattisesti Eventiossa ja voit julkaista osallistujaluettelot sivuillasi.
 • Ja mikä parasta: Eventio ei milloinkaan peri palvelumaksuja tapahtumavierailtasi!

Vilkaise myös muutamia referenssejämme:

Jos olet käyttänyt aiemmin muuta ilmoittautumisjärjestelmää (esim. MyNextRun), tuomme osallistujatiedot sähköisessä muodossa Eventioon veloituksetta.

Kerätyt osallistujatiedot saat siirrettyä kätevästi Excel-muodossa toisiin järjestelmiin esimerkiksi ajanottoa tai uutiskirjeiden lähettämistä varten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa esittely vielä tänään, saat ilmoittautumispalvelun käyttöösi vain parissa päivässä!