Lipuntarkastuksessa

Viivakoodinlukijoista on tullut vakiovaruste tapahtumien lipuntarkastuspisteisiin. Viivakoodinlukijat kommunikoivat täysin Evention järjestelmän kanssa ja ilmoittavat selkeillä värisymboleilla onko lippu hyväksytty vai hylätty. Jos lippu hylätään, ohjelma kertoo selkeästi syyn hylkäämiselle, jolloin vahtimestarit voivat palvella tapahtumavierasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lipunmyyntipisteissä

Lipunmyyntipisteissä viiivakoodinlukija nopeuttaa tapahtumavieraiden palvelua. Lipunmyyjä voi lukea viivakoodinlukijalla esimerkiksi asiakkaan sarjakortin tai passin, jolloin näppäilyvirheet pienenevät ja palvelutapahtuma on sujuva.

10687049_932125943482878_6742660648611670942_n

Vuokraa viivakoodilukijat Eventiosta

Tarjoamme tapahtumille vuokralle sekä langattomia että langallisia viivakoodinlukijoita käyttötarpeen mukaan. Laitteet voit vuokrata vaikka vain viikoksi.

Langallinen lukija yhdistetään USB-johdolla tietokoneeseen, kun taas langattomat yhdistetään Bluetoothilla tietokoneeseen, tablettiin tai älypuhelimeen. Langalliset pöytämallit ovat käteviä toimistossa sekä lipunmyyntipisteissä.  Langattomat viivakoodinlukijat ovat vuorostaan toimivampi vaihtoehto esimerkiksi ulkoilmatapahtumissa.

lsr110_mobile_bar_code_reader

Lentokentiltä tuttuja laitteita

Pöytämalliset Access-IS LSR110 -lukijamme ovat tuttuja maailman lentokentiltä, joissa miljoonat matkustajat ja henkilökunnan jäsenet käyttävät samoja lukijoita päivittäin. Lukijalaite lukee viivakoodin niin tulostetulta paperilta, kännykän ruudulta kuin tabletiltakin.

_img_gal_1196_600

Langattomasti tabletin tai älypuhelimen kanssa

Langattomat Datalogic QBT2400 -lukijamme kulkevat kätevästi paikasta toiseen. Lukijan kaverina on tabletti, älypuhelin tai tietokone. Kiinteissä tarkastuspisteissä lukija voidaan yhdistää erilliseen tukiasemaan, joka toimii myös latauspisteenä. Lukija lukee erinomaisen hyvin viivakoodit eri materiaaleilta: puhelimen näytöltä, paperilta tai vaikkapa henkilökunnan passeista.