Sähköisen lipuntarkistuksen avulla pystyt nopeuttamaan jonoja ja takaamaan, ettei lippuja väärinkäytetä.

10687049_932125943482878_6742660648611670942_n

Sähköinen tarkastus

Sähköinen lipuntarkastus onnistuu viivakoodinlukijan avulla. Viivakoodinlukija yhdistetään langattomasti tai langallisesti tablettiin, tietokoneeseen tai vaikkapa älypuhelimeen. Sähköinen lipuntarkastus takaa sen, ettei lippujen väärinkäyttö ole mahdollista.

Evention tarkastussovellus kertoo selkeillä värikoodeilla ja symboleilla lipun voimassaolon. Jos lippu ei ole voimassa, syy kerrotaan selkeästi, jotta vahtimestari voi palvella asiakasta mahdollisimman hyvin.

Mitä lippuja voi tarkistaa sähköisesti?

Sähköisellä tarkastuksella voit tarkistaa kaikki Eventiosta myydyt liput, joissa on QR-koodi tai viivakoodi. Evention uusissa lipuissa on QR-koodi, joka tekee lippujen väärentämisen ja väärinkäytön hankalaksi.

Myös kassalta tulostetut liput voidaan tarkastaa sähköisesti, jos lipussa on viivakoodi. Kassalta tulostetut liput ovat yleensä lämpölippuja, joiden materiaalin väärentäminen on hankalaa. Tällöin sähköinen tarkastus ei lipun aitouden todistamiseksi ole tarpeellista. Sähköinen tarkastus auttaa kuitenkin esimerkiksi tilastotietojen keräämisessä.