Lipunmyyntipiste mahdollistaa asiakkaasi sujuvan asioinnin ja lippujen lunastuksen ovelta itse tapahtumapaikalta. Samat maksutavat käyvät niin kassoilla kuin verkkokaupassa.

Toimistolla

Vuokraat helposti tarvitsemanne lipunmyyntilaitteistot Evention kautta. Kassajärjestelmä ja maksupäätteet ovat olleet kysytyimpiä lisävarusteita.  Kassajärjestelmä on pilvipalvelu eli sitä ei tarvitse erikseen asentaa tietokoneille. Maksupäätteet yhdistetään tietokoneeseen, minkä jälkeen ne kommunikoivat kaiken muun ohjelmiston kanssa. Tämä takaa raporttien reaaliaikaisuuden. Toimistolla voitte käyttää erikseen vuokrattavaa lämpötulostinta lippujen tulostamiseen tai tulostaa liput tavallisen tulostimen kanssa. 

Deski

Ovella

Tapahtumapaikalla on erilaiset tarpeet kuin toimistossa. Avuksenne kehitimme seuraavat tuotteet: Lipunmyyntisalkku ja Lipunmyyntideski!

Lipunmyyntisalkku sisältää kaikki sähköiset laitteet ja kassajärjestelmän lipunmyyntiä varten. Asetat salkun pöydälle, kytket pistorasiaan ja voilá – kaikki on valmista lipunmyyntiä varten!

Lipunmyyntideski avautuu valmiiksi myyntitiskiksi. Tämän deskin voi pystyttää lipunmyyntipisteeksi minne vaan ja se on kätevä vaihtoehto, jos olet laitteiden tai tilan puutteessa.