Eventio tarjoaa laadukkaan kassajärjestelmän erikokoisille tapahtumille. Kassajärjestelmä mahdollistaa sekä lipunmyynnin että varausten teon. Asiakkaat voivat tehdä ostoksen/varauksen netissä ja lunastaa/maksaa liput saapuessaan tilaisuuteen. Kassajärjestelmä päivittyy reaaliajassa verkkokaupan ja hallintopuolen tapahtumien, sekä muokkausten kanssa.

Lippujen myynti

Kassaohjelman selkeä ja helppokäyttöinen järjestelmä takaa, että kaikki lipunmyyjät oppivat nopeasti myymän liput hymy huulilla. Yksittäisten lippujen lisäksi sarjalippujen ja kausikorttien myynti on myös mahdollista.

Varaukset

Voit tehdä asiakkaalle varauksia tai lunastaa jo hänen olemassa olevat varaukset, oli ne tehty netissä asiakkaan omasta toimesta tai toimiston puolella. Näet myös heti onko tuote maksettu etukäteen vai ei. Jos ei, asiakas voi maksaa tilauksen valitsemallaan maksutavalla (katso tapahtuman rahaliikenne).

Nettiasiointi

Evention kassajärjestelmä ”keskustelee” Evention verkkokaupan kanssa. Näin asiakkailla on mahdollisuus tehdä ostokset tai varaukset netissä ja noutaa liput myyntipisteeltä. Tämä on kätevä tapa toimia silloin, kun lippuja ei haluta lähettää postitse tai asiakas haluaa maksaa liikuntaseteleillä.

Myy myös oheistuotteet ennakkoon

Eventio ei mahdollista pelkästään lippujen myyntiä. Järjestelmän kautta voit myydä vaikka kaffet ja pullat ennakkoon.  Pystyt itse määrittelemään kaikki ennakkoon myytävät tuotteet.

Kassaraportit

Saat itse tulostettua tarvitsemasi kassa- ja myyntiraportit kellonajasta riippumatta.