Evention järjestelmän avulla voit upottaa ilmoittautumisen omille sivuillesi.  Määrität itse mitä tietoja haluat kerätä osallistujilta. Tietojen hallinnointi on helppoa ilmoittautumisjärjestelmän kautta omilla tunnuksillasi.

Juoksuaika.fi tapahumat, kaikki saman osoitteen alla.

Hoida ilmoittautuminen tapahtumasivullasi

Vastaanota ilmoittautumiset tapahtumaasi omilla verkkosivuillasi. Tiedot ovat löydettävissä selkeästi ja helposti niin sinun kuin asiakkaankin toimesta.

Hinnoittele monipuolisesti

Hinnoittele monipuolisesti

Päätä ja suunnittele tapahtumasi hinnoittelu tarpeesi mukaan. Fiksulla hinnoittelumallilla onnistut houkuttelemaan asiakkaita ostamaan tapahtumaliput hyvissä ajoin. Early-bird hinnat ovat hyvä esimerkki tästä.

Kullanarvoinen osallistujalista

Kerää kaikilta osallistujilta haluamasi tiedot ja saat ne järjestelmästä listattuna, vaikka excel-tiedostona.

Maksutavat

Voit itse määritellä, mitä maksutapoja tarjoat asiakkaillesi verkkopalvelussa. Evention kautta onnistuvat: Visa ja MasterCard -maksut, verkkopankkimaksaminen, laskutus tai kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Pysy ajan tasalla

Seuraa ilmoittautumisten tilannetta reaaliajassa ja päätä mahdollisista toimipiteistä tarpeen vaatiessa.

Briiffaa osallistujia

Lähetä ennakkoon infopaketti, jossa kerrot kaiken tarvittavan ja näin takaat asiakkaalle mieluisan osallistumisen tapahtumaasi. Voit samalla muistuttaa myynnissä olevista oheistuotteista.
Järjestelmämme kautta voit tilaisuuden jälkeen helposti lähettää asiakkaalle kiitokset ja samalla kerätä palautteita seuraavaa  tapahtumaasi varten.