Eventio Lippukassa

Eventio Lippukassa on helppokäyttöinen, tapahtumamyyntiin suunniteltu kassaohjelmisto. Se on osa peruspakettiamme, eikä vaadi mitään erillisiä asennuksia.

Käytä omalla koneellasi

Lippukassan avaat helposti millä tahansa selaimella. Et välttämättä tarvitse erillisiä laitteita kassan käyttöön, mutta toki meiltä saat myös lipputulostimen, korttimaksupäätteen ja viivakoodilukijan.

Myy liput sekunneissa

Lippukassa on suunniteltu kosketusnäytöille. Myyt liput helposti parilla klikkauksella kaikilla maksutavoilla: kortilla, käteisellä, kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai saldomaksuilla.

Kassakirjanpito on aina ajantasalla

Kassakirjanpito on aina ajantasalla. Päivän lopuksi ei tarvitse tehdä erillisiä raportteja, sillä Lippukassa tuottaa ne puolestasi. Lipputulot maksutavasta riippumatta tilittyvät suoraan tapahtumasi tilille.

Lippukassa on palvelupiste

Jokainen myyntipiste on myös asiakaspalvelupiste. Löydät Lippukassalta kaikki verkosta ja toimistolta tehdyt tilaukset, voit esimerkiksi tulostaa kotiin unohtuneiden lippujen tilalle uudet asiakkaalle parissa sekunnissa.

Lisämyyntiä oheistuotteilla

Lippukassalla myyt helposti kaikenlaiset oheis- ja fanituotteet. Tapahtumasi rahaliikenne yksinkertaistuu ja helpottuu, eikä tapahtumavierasta tarvitse juoksuttaa eri myyntipisteiden välillä.

Tutustu Lippukassan ohjeisiin

Tutustu Lippukassan käyttöön käytännössä Lippukassan käyttöohjeiden ja ohjevideoiden kautta