Ennakkomyynti verkossa

Evention tuottama verkkokauppa on todellinen tehotyökalu. Se on palvelukanava, jonka kautta tapahtumavieraasi ostavat liput ja oheistuotteet kätevästi.

Ei palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja

Eventio ei milloinkaan peri tapahtumavierailta palvelu-, toimitus- tai muita lisämaksuja verkko-ostoksen yhteydessä. Hinnoittelet liput ja muut tuotteet itse. Tapahtumavieraasi maksaa juuri tämän maksun.

Kerää ja hyödynnä asiakasrekisteriä

Yksi arvokkaimmista tapahtumasi omaisuuksista on oma asiakasrekisterisi. Kerrytät tietoa asiakkaistasi jokaisen verkkokauppaostoksen yhteydessä. Päätät itse ne tiedot, joita tapahtumavieraasi tulee oston yhteydessä antaa.

Rajattomasti lipputyyppejä

Voit luoda tapahtumaasi rajoittamattoman määrän tuotteita. Peruslippujen lisäksi voit luoda erilaisten kampanjakoodien takana olevia erikoislippuja, myydä enemmän sarjakorttituotteilla tai paketoida lippuun myös lisäpalveluita.

Kaikki maksutavat

Eventio tukee kaikkia yleisimpiä maksutapoja: suomalaiset verkkopankit, yleisimmät maksukortit (Visa, MasterCard, DinersClub, American Express) ja MobilePay. Tapahtumaosallistumisen voi myös maksaa yleisimmillä suomalaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä sekä niiden sähköisillä saldomaksuilla, jos tapahtumasi täyttää tietyt verottajan asettamat ehdot.

Monipuoliset toimitustavat

Tapahtumavieraasi saa lipun valintansa mukaan sähköpostitse PDF-lippuna ja tekstiviestitse omaan älylaitteeseensa. Voit myös tarjota noutovaihtoehdon, jos käytät Eventio Lippukassaa.

Kytke lipunmyynti sivuillesi

Saat upotettua Evention verkkokaupan omille verkkosivuillesi. Tapahtumavieraasi saavat tärkeän tapahtumainfon ja liput kätevästi samasta osoitteesta!

Myynti kumppaneiden myyntipisteissä

Yhteistyö on voimaa! Myös yhteistyökumppanisi voi käyttää Eventiota, jolloin kumppanisi myyntipisteestä tulee myös tapahtumasi myyntipiste. Voitte kasvattaa kumpikin myyntiänne! Lue lisää Evention kumppanimyynnistä