Kulttuuri- ja liikuntaeduilla maksaminen

Maksuohjeet

Smartum: Kulttuuri- ja liikuntasetelit

Smartum Saldo -verkkomaksu

Usein kysyttyä

Mitä tapahtumia voin maksaa kulttuuri- ja liikuntaeduilla?

Voit maksaa omat henkilökohtaiset tapahtumalippusi tai osallistumismaksusi kulttuuri- ja liikuntaeduilla, jos kaikki seuraavat ehdot toteutuvat:

Voinko maksaa kulttuuri- ja liikuntaeduilla perheenjäsenen osallistumismaksun?

Et voi. Työnantajasi on antanut edut henkilökohtaiseen käyttöösi ja jonkun muun osallistumismaksun maksaminen niillä on vastoin verottajan ohjeita. Lue lisää verottajan sivuilta

Voinko maksaa kulttuuri- ja liikuntaeduilla paikan päällä?

Mahdollisesti. Varmista tapahtumajärjestäjältä, onko heillä valmius ottaa vastaan kulttuuri- ja liikuntaetuja paikan päällä. Jos tapahtumajärjestäjä käyttää Evention Lippukassaa, valmius sekä setelien että niitä vastaavien saldokorttien käyttöön on olemassa.

Miksi Edenred Virike -kortti ei kelpaa verkkokaupassa?

Vaikka Edenred Virike -kortti kuuluu Mastercard-verkostoon, sitä ei voi käyttää normaalin Mastercard-kortin tavoin verkkokaupassa. Tämä johtuu verottajan määräyksistä ja erityisistä vaatimuksista asiakkaan tunnistamisessa korttia käytettäessä.

Voit kuitenkin tehdä maksun Edenred Mobiilimaksuna tai Edenred-seteleillä. Voit käyttää Edenred Virike -korttia paikan päällä, jos tapahtumajärjestäjällä on käytössään Eventio Lippukassa.