Evention avulla lippujen ja oheistuotteiden ennakkomyynti onnistuu suoraan tapahtumasi ja yhteisökumppaneiden sivuilla. Se on ensimmäinen ja toistaiseksi myös ainoa lipun myyntijärjestelmä, joka ei peri kuluttajilta lainkaan palvelumaksuja.

Sisällytä palvelu lipun hintaan ja tarjoa vaikka lasi kuohuvaa vielä päälle!

Ota veloituksetta heti käyttöösi
Mahdollistaa lipunmyynnin nopean käynnistämisen
Huolehtii myös osallistujatiedoista
Palvelee tapahtumasi ilmeellä ja yksityiskohdilla
Kerää maksut ja tilittää ne kirjanpitokelpoisen raportin kera
Myy liput ja oheistuotteet helposti verkkosivuillasi
Laskuttaa vain myydyistä lipuista – ei kiinteitä kustannuksia
Toimittaa liput kätevästi sähköpostissa tai tekstiviestinä
Tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua myös tapahtumavieraillesi

Hallitse yksityiskohtia

Hallitse yksityiskohtia

Evention avulla myyt tapahtumasi liput ja palvelet vieraitasi omalla brändilläsi ja ehdoillasi. Verkkopalveluiden tekstit, ulkoasu, lippujen tekstit ja saatteet – kaikki on sinun muokattavissasi. Liput ja saatteet kannattaakin valjastaa mainospaikoiksi ja myydä lisäarvona yhteistyökumppaneille.

Ajattelemme tapahtumavieraitasi

Ajattelemme tapahtumavieraitasi

Emme esimerkiksi peri heiltä palvelumaksuja, sillä mekin vihaamme niitä. Vaikka Tiikeri puolustaakin kaikissa tilanteissa tapahtumajärjestäjiä, vieraidesi hyvinvointi ja kokemus on tärkeimpänä kaikessa kehitystyössämme. Viisi tähteä ja sinäkin menestyt!

Kytke lipunmyynti sivuillesi

Kytke lipunmyynti sivuillesi

Mistä on hyvä asiakaskokemus tehty? Muun muassa siitä, että asiakkaita ei ohjata ulkopuolisille sivustoille banneriviidakoihin, joissa pahimmillaan voi ajautua vaikka kilpailevaan tapahtumaan. Evention avulla voit upottaa hintatiedot ja ostolinkit myös suoraan tapahtuman sivulle, jolloin asiakas saa tapahtumainfon ja liput samasta osoitteesta!

Kohdennettu markkinointi tapahtumille

Kerää ja hyödynnä asiakasrekisteriä

Tapahtuman arvokkain osa on oma asiakasrekisteri, jota kerrytät ja hyödynnät helposti Eventiolla. Minkälaisia tietoja haluat vierailtasi? Asiakasrekisterin lisäksi Eventio toimii myös ilmoittautumisjärjestelmänä ja voit helposti kerätä luomillasi lomakkeilla myös muut osallistujatiedot.

Hinnoittele monipuolisesti

Hinnoittele monipuolisesti

Lähes 15 vuoden kokemuksella tiedämme, että hinnoittelu tarkoittaa muutakin kuin aikuisten ja lasten lippua. Evention avulla perusliput onnistuvat toki huolettomasti, mutta kattavien ominaisuuksien avulla voit paketoida toinen toistaan tyylikkäämpiä tuotteita, joilla erotut osaksesi ja myyt samalla kertaa myös lisäpalvelut.

Täydellinen tuki

Kutsu meidät tarvittaessa apuun

Eventio on helppokäyttöinen lipunmyyntijärjestelmä, jonka kaikkia yksityiskohtia voit hallita itsenäisesti – silloin, kun sinulle sopii. Olemme kuitenkin koko ajan tukenasi puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa myös paikan päällä. Ja mikäli et halua hallita verkkopalvelusi asetuksia itse – teemme kaiken puolestasi!