Category

Lipunmyynti

Toteuta ajastettuja kampanjoita automaattisen kampanjakoodin avulla

By | Evention käyttövinkit, Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Vilkas tapahtumakesä on ovella ja on aika tehostaa jo syksyn tapahtumien ennakkomyyntiä! Esimerkiksi sosiaalisen median kampanjat ovat tehokas tapa saada tapahtumavieraat ostamaan liput hyvissä ajoin. Evention tukee myyntikampanjoita tehokkaalla kampanjakoodityökalulla, jonka avulla voit luoda tapahtumaasi helposti esimerkiksi alennuskoodeja.

Uutena Evention ominaisuutena on mahdollisuus merkitä tietty kampanjakoodi automaattiseksi. Tällöin kaikki koodin voimassaoloaikana verkkokaupassasi vierailevat asiakkaat saavat koodin ostoskoriin aktiiviseksi ilman, että heidän tarvitsee koodia syöttää erikseen. Tällä tavoin voit antaa esimerkiksi -50% alennuksen kaikista tietyn päivän aikana tehdyistä tilauksista.

Automaattisessa kampanjakoodissa voit käyttää kaikkia kampanjakoodien ominaisuuksia: voit rajata sen koskemaan vain tiettyjä tapahtumia tai tuotteita, antaa kampanjakoodilla jonkin poikkeuksellisen toimitustavan, määritellä erikoishintoja tai rajata esimerkiksi tietyt tuotteet (kuten oheistuotteet) pois kampanjakoodin vaikutuksesta.

Luo automaattinen kampanjakoodi seuraavasti:

 • Siirry Evention hallintapaneelin Toimintoluetteloon
 • Valitse Kampanjakoodit
 • Klikkaa Uusi koodi ja täydennä kampanjan nimi, koodi ja valitse voimassaoloaika. Vahvista koodin luonti klikkaamalla Luo koodi
 • Täydennä koodin alennus- ja muut asetukset eri välilehdillä, esimerkiksi:
  • voit kohdentaa koodin tietyille tuotteille Tuotekohtaiset asetukset -välilehdellä
  • voit määritellä alennuksen suuruuden Alennukset-välilehdellä joko prosentteina, kiinteänä euromääränä tai suoraan tietylle summalle (esim. ”kaikki liput 5€”)
  • automaattisissa kampanjakoodeissa myös muut kampanjakoodien toiminnot ovat käytettävissä

Valitse lopuksi Perustiedot-välilehdeltä Koodi aktivoidaan automaattisesti jokaiselle kävijälle. Näin koodi ja siihen kytketyt alennukset ja muut määritykset tulevat voimaan automaattisesti jokaiselle kävijälle koodin voimassaoloaikana.

 

Miksi liput kannattaa ostaa tapahtumajärjestäjän omasta verkkokaupasta?

By | Lipunmyynti, Ota tilaisuus haltuusi | No Comments

Aamulehti kirjoitti tiistaina 20.2.2018 otsikolla ”Veljeni vartijan lipunmyynti hämmentää – Monikansallinen verkkokauppa houkuttelee asiakkaita väärillä tiedoilla” tapauksesta, jossa sveitsiläinen Viagogo-lipunmyyntipalvelu on ilmoittanut verkkosivuillaan Veljeni vartija -oopperan lippujen olevan jo loppuunmyyty. Viagogo myy lippuja reilusti yli niiden alkuperäishinnan ja väärän saatavuustiedon ilmoittaminen on näin yksi tapa saada tapahtumavieras ostamaan liput pikimmiten.

Suuri osa tapahtumia etsivistä asiakkaista käyttää tapahtumatietojen etsimiseen ja lippujen löytämiseen  Googlea tai muuta yleistä hakukonetta. Hyvin usein tapahtumajärjestäjän omat verkkosivut tulevat ensimmäisten joukossa hakutuloksiin. Näin on luontevaa, että myös tapahtumaliput löytyvät kätevästi tapahtuman omilta sivuilta.

Eventio tarjoaa tapahtumajärjestäjälle oman verkkokaupan, jolloin verkkokauppa on helposti löydettävissä ja tapahtumavieraalle luonteva ja luotettava ostopaikka. Vaikka kauppa on tapahtumajärjestäjän oma, Eventio huolehtii sen päivittäisestä operoinnista, maksuliikenteestä, lippujen lähettämisestä ja myös tuesta tapahtumavieraiden suuntaan.

Kun kauppa on upotettu suoraan järjestäjän omille verkkosivuille, ei tapahtumavieras eksy myöskään sivuilta pois. Tapahtumajärjestäjä voi helposti hyödyntää verkkokaupan seurantaan omia Google Analytics -tunnuksiaan ja tehdä tehokasta markkinointia esimerkiksi Google Adwordsin ja Facebookin mainonnan avulla.

Perusta oma lippukauppa tapahtumallesi – ilmaiseksi

Lipunmyynti kuluttajan silmin – yli 80% tapahtumavieraista ostaa lipun mieluiten netistä

By | Lipunmyynti | No Comments

Mistä tavallinen kuluttaja ostaa mieluiten lippunsa? Mikä tekee tapahtumasta hyvän? Millaisia tunteita palvelumaksut herättävät?

Näin tapahtumasesongin aikana päätimme tehdä kuluttajakyselyn tapahtumista ja lipun ostosta. Jalkauduimme siis Turun kauniin kesäiseen katukuvaan haastattelemaan ohikulkijoita.

Kuten arvata saattaa, nettiostaminen oli suosituin tapaa ostaa tapahtumalippu. Nettiostamista pidettiin helppona ja nopeana, sekä nykyaikaisena. Kuitenkin huomasimme, että osa ihmisistä on edelleen myös perinteisen myyntipisteostamisen kannalla. Eritoten ne henkilöt, jotka eivät käytä nettiä ostivat lippunsa myyntipisteistä tai tapahtuman ovilta.

Haastateltavat olivat käyneet festareilla ja artistien keikoilla, teattereissa ja kaupunkipäivillä. Myös ilmaistapahtumissa, kuten markkinoilla, oltiin viihdytty. 

Yleinen mielipide palvelumaksuista oli se, että ne tulisi ilmoittaa reilusti heti aluksi, eikä lisätä loppusummaan erikseen ilmoittamatta. Pääosin palvelumaksuihin oli kuitenkin totuttu, tosin eräs haastatelluista totesi, että “on ikävää maksaa siitä, että teen itse työn ja tulostan oman lippuni.”

Mikä tekee hyvän tapahtuman?

Kyselymme mukaan kuluttajat pitivät tärkeinä hyvän tapahtuman elementteinä hyvää musiikkia, toimivia järjestelyjä, kuten kohtuullisia vessajonoja, tapahtuman alkamista ajallaan ja hyviä kulkuyhteyksiä (esim. festaribusseja). Tärkeänä pidettiin myös sitä, että tapahtumia on eri tyyppisiä ja jokainen löytää omansa – niin rock-musiikin ystävät, kuin maratonjuoksijatkin.

Lisää tutkimusten tuloksista

Lisää tietoja kuluttajatutkimuksen tuloksista on tiedossa. Teemme vielä kattavamman selvityksen aiheesta tänne blogiin.

Eventio hyväksyy nyt myös Eazybreak -mobiilisetelit

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen | No Comments

Eventio vastaanottaa monia sähköisiä ja tavallisia kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, sekä hyväksyy monia eri maksutapoja. Lisäsimme viimeviikkoisen MobilePayn lisäksi myös Eazybreak-maksutavan. Eazybreak tarjoaa käteviä sähköisiä kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.

Näin Eazybreak toimii

Tapahtumavieras tekee ilmoittautumisen tai lippuostoksen normaalisti tapahtumanjärjestäjän verkkokaupassa ja valitsee maksutavaksi kulttuuri-/liikuntasetelit ja valitsee niistä Eazybreakin. Tapahtumavieras tekee maksun Eazybreakin sovelluksessa tai tekstiviestinä. Hän saa Eazybreakista koodin, joka vaihtuu päivittäin ja kirjoittaa sen verkkokauppaan, jonka jälkeen hän hyväksyy maksun. Eventio tarkistaa koodin ja maksu muuttuu hyväksytyksi parin päivän sisällä.  Tapahtumavieras ei siis tarvitse lainkaan paperisia seteleitä maksaakseen Eazybreakilla. Lisää ohjeita Eazybreakilla maksamiseen ja maksun vastaanottamiseen.

Asiakkaan näkymä.

 

 

Eazybreak -maksutapa on jo käytössä, joten tapahtumavieraasi pääsevät käyttämään sitä vaikka heti! Mobiilimaksaminen on osa tätä päivää ja meille Eventiolla on tärkeää pysyä maksutapavaihtoehtojen kanssa ajan tasalla.

Uusi maksutapa: maksa liput tai ilmoittautuminen helposti ja nopeasti MobilePaylla

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Lisäsimme perjantaina 30.6. Eventioon uuden maksutavan: MobilePay mahdollistaa helpon maksamisen älypuhelimilla. Meille on tärkeää, että tapahtumavieras voi valita sopivimman maksutavan useista vaihtoehdoista. MobilePayn sovellusta on ladattu Suomessa jo 450 000 kertaa (Helsingin Sanomat, 7. 3. 2017).

Kaikki Evention tapahtumanjärjestäjäasiakkaat ovat saaneet nyt automaattisesti käyttöönsä MobilePay-maksutavan.

MobilePayn käyttö tapahtumavieraan silmin

Tapahtumavieras valitsee Evenion verkkokaupassa maksutavaksi verkkomaksun, jonka jälkeen avautuu yllä oleva näkymä.  Näistä maksutapavaihtoehdoista hän valitsee MobilePayn.

Tapahtumavieras kirjoittaa puhelinnumerona ruudulle avautuvaan kenttään. Puhelinnumeron perusteella MobilePay tietää, kuka maksua on suorittamassa.

Tapahtumavieras saa puhelimeensa ilmoituksen MobilePaysta. Tämän jälkeen hän voi hyväksyä maksun kirjauduttuaan sisään nelinumeroisella tunnusluvulla tai pyyhkäisemällä Hyväksy maksu. Maksu tulee hyväksyä viiden minuutin aikarajan sisällä.

Tapahtumavieras ohjautuu onnistuneen maksun jälkeen tapahtuman oman verkkokaupan vahvistussivulle, jolta hän voi tulostaa liput tai tilausvahvistuksen normaaliin tapaan.

MobilePay tapahtumanjärjestäjälle

MobilePaylla maksaessa vieras ei tarvitse verkkopankkitunnuksia, joten maksaminen mobiililaitteella sujuu entistä kätevämmin. MobilePay-maksut tilittyvät tapahtumanjärjestäjälle automaattisesti Evention normaalien tilitysten yhteydessä. Eventio ei veloita MobilePay-maksuista erikseen, vaan kustannus on sama kuin luottokorttimaksuissa.

Eventio mahdollistaa myös tekstiviestiliput ja Apple Wallet -palveluun tallennettavat mobiililiput. MobilePay täydentää mainiosti tapahtumavieraiden mobiilia ostokokemusta.

MobilePay on kaikkien tapahtumanjärjestäjien käytössä automaattisesti, eikä se vaadi erikseen toimenpiteitä.

 

Hyväksy kaikki maksutavat

By | Lipunmyynti, Ota tilaisuus haltuusi, Sähköinen ilmoittautuminen | No Comments

Evention asiakasvaratili on käytettävissäsi tapahtumasi lipputulojen ja osallistumismaksujen keräämiseen.
Käyttäessäesi asiakasvaratiliä, tapahtumasi sähköinen rahaliikenne kulkee Evention kautta. Eventio tilittää kaikki
saapuneet maksut kootusti yhdellä tilityksellä. Näin säästät kirjanpitoon ja tilitysten täsmäytykseen kuluvaa aikaa
sekä pankkikustannuksia!

 • Verkkomaksut kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla
 • Korttimaksut verkossa ja paikan päällä Visa, MasterCard, American Express ja Diners Club -korteilla. Myös
  Debit-kortit sekä Visa Electron ja MasterCard Maestro -kortit käyvät
 • Laskutus sähköpostilaskuna ja Finvoice-verkkolaskuna
 • Kulttuuri- ja liikuntasetelit sekä niitä vastaavat saldokorttimaksut: Smartum, Edenred, Tyky Online, ePassi ja SporttiPassi

Voit valita itse, mitkä maksutavat haluat tarjota edelleen asiakkaille. Et tarvitse erillisiä sopimuksia maksutapojen
vastaanottamiseen!

Tilitykset Eventiolta tapahtumallesi

Tilitykset tapahtuvat normaalisti kuukausittain, kunkin kuukauden 3. – 7. päivä aina edellisen kalenterikuukauden
maksutapahtumista. Tilitys edellyttää, että kaikki edellisen kuukauden maksutapahtumat ovat vahvistuneet
Eventiolle tilityshetkeen mennessä. Vahvistamattomat maksutapahtumat siirtyvät seuraavaan tilitykseen.

Tarvittaessa voit tilata myös lisätilityksiä, kuitenkin enintään kerran viikossa. Lisätilitykset tapahtuvat normaalisti
torstaisin.

Tilitysraportilta näet tilityksessä olevat maksutapahtumat eroteltuna tapahtumittain, tuotteittain sekä valinnaisesti
myös kustannuspaikoittain. Tilitysraportilla on myös eroteltuna Evention tilityksestä pidättämät laskut. Näin
tilitysraportti toimii sekä myynti- että ostotositteena kirjanpidossasi.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

Voit halutessasi hyväksyä maksutapana myös kulttuuri- ja liikuntasetelit, jos tapahtumasi luonne mahdollistaa
näiden käyttämisen. Tällöin tapahtumavieras saa tilauksen lopussa ohjeet lähettää setelit Eventiolle. Käsittelemme
setelit ja vahvistamme tilauksen automaattisesti.

Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä vastaavat sähköiset maksutavat ePassi, Tyky Online ja Smartum Saldo Verkkomaksu
ovat myös käytössäsi. Tapahtumavieras suorittaa maksun suoraan Eventiolle tilaushetkellä annettujen ohjeiden
mukaan.

Evention asiakkaaksi – näin se käy

By | Lipunmyynti, Usein kysyttyä | No Comments

Kuinka nopeasti Evention voi ottaa käyttöön?

Nopeimmillaan olemme saaneet verkkolipunmyynnin käyntiin asiakkaalle 15 minuuttia tämän ensimmäisestä yhteydenotosta. Yleensä käyttöönotossa menee muutama päivä, riippuen ihan tapahtuman luonteesta. Kerromme alla hieman tarkemmin, miten saat Evention käyttöösi.

Odotamme yhteydenottoasi

Meihin saat yhteyden esimerkiksi Pyydä tarjous & ota käyttöön -linkistä. Pyydämme sinulta muutamia perustietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteesi, yrityksesi/yhdistyksesi y-tunnusen ja tapahtumasi nettisivujen osoite. Sivuiltasi saamme tarvitsemamme informaation testiverkkokauppasi luomiseen.

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian ja testitilassa oleva verkkokauppasi luodaan nopeasti, monesti jo saman päivän aikana. Kysymme usein hiukan lisätietoja: milloin, missä, millaisia tapahtumia ollaan järjestämässä, onko kyseessä lipunmyynti- vai ilmoittautumistapahtuma ja millaiselle palvelulle on tarvetta.

Kokeile tekemäämme verkkokauppaa ilman velvoitteita

Luomme testitilassa olevan verkkokaupan sinulle veloituksetta. Rahaliikennettä testitilassa olevassa verkkokaupassa ei ole, mutta se antaa hyvän kuvan siitä, miltä valmis verkkokauppasi voisi näyttää. Tapahtumasi sivujen perusteella verkkokauppaan saadaan määriteltyä tapahtumasi värit, logot ja fontit. Verkkokauppaa saa muokattua toiveidesi mukaan ja voit muokata sen ulkoasua helposti itsekin. 

”Luomme testitilassa olevan verkkokaupan sinulle veloituksetta.”

Vaikka verkkokauppasi onkin vielä tässä vaiheessa testitilassa, voit kokeilla lippujen ostoa verkkopankkien testitunnuksilla. Lisätietoa verkkopankkien testitunnuksista Paytrailin sivuilla. Näin näet, miten lippujen osto tapahtuu tapahtumavieraiden näkökulmasta. Kun kirjaudut verkkopankkiin testitunnuksilla, tilaus onnistuu ja saat ilmoittautumisvahvistuksen tai testilipun sähköpostiisi. Rahaa tässä vaiheessa ei vielä tietenkään liiku. 

”Näet, miten lippujen osto tapahtuu tapahtumavieraiden näkökulmasta.”

Voit lähettää oman verkkokauppasi linkin muille tiimisi jäsenille, tai vaikkapa hallitukselle. Näin voitte yhdessä miettiä, miten Eventio sopii tapahtumasi tarpeisiin.

Tutustu ja tutki Evention hallintapaneelia

Verkkokaupan lisäksi saat tunnukset Evention hallintaan. Omilla tunnuksillasi voit paitsi seurata tilauksia, maksuja ja raportteja Eventiossa, mutta myös lisätä tapahtumia tilillesi, luoda niihin erilaisia lipputyyppejä, muokata, poistaa ja lisätä tilauksia.  Voit pitää kaikki ohjat käsissäsi. Tutustu vapaasti testitilassa olevaan verkkokauppaan ja Evention hallintaan ennen kuin teet päätöksen Evention käyttöönotosta.  

Työpöytänäkymä Eventiossa.

 

Evention käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, mutta mikäli jokin asian suhteen tulee ongelmia, apua saa Evention tukisivutolta tai Evention asiakaspalvelusta. Annamme mielellämme tukea. 

Myynnin aika – ota Eventio käyttöösi

Muista, että testitilassa Evention käyttö on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua Evention käyttöönottoon.  Kun olette tehneet päätöksen ottaa Eventio käyttöön, palauta täytetty sopimuslomake meille. Sopimuksessa määritellään mm. kuka toimii tapahtumasi pääkäyttäjänä  (katso postauksemme Evention käyttäjärooleista) ja mahdolliset erityisehdot. Kun sopimus on täytetty, poistamme testitilan ja oikea lipunmyynti ja ilmoittautumiset voivat alkaa. Testitilassa tekemäsi tapahtumat, tuotteet ja ulkoasumääritykset ovat edelleen voimassa, vain testitilaukset ja myynnit poistetaan.

Emme peri lainkaan kiinteitä maksuja, joten maksat  vain todellisesta käytöstä: saapuneista ilmoittautumisista, myydyistä lipuista ja lähetetyistä laskuista.

”Tähän kaikkeen menee lyhyt aika, joskus jopa vain 15 minuuttia.”

Tähän kaikkeen menee lyhyt aika, joskus jopa vain 15 minuuttia. Voit kokeilla verkkokauppaasi rauhassa ja tutustua Evention hallintaan ennen käyttöönottopäätöstä.

Kulttuuri- ja liikuntasetelit

By | Lipunmyynti | No Comments

Miksi kannattaa ottaa kulttuuri- ja liikuntasetelit -maksutapa käyttöön?

Eventio mahdollistaa tapahtumien maksun kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Eventio tarkistaa, kirjaa ja mitätöi kulttuurisetelit tapahtumanjärjestäjän puolesta. Tapahtumavieraat saavat enemmän vaihtoehtoja tapahtuman maksuun ja asiakaskunta laajenee, mutta tapahtumanjärjestäjän ei tarvitse tehdä ylimääräistä työtä.

Halutessaan tapahtumanjärjestäjä voi pyytää liikuntasetelit lähettettäviksi hänen toimistolleen, jossa tapahtumanjärjestäjän tulee itse kuitata maksut ja kirjata setelit. Suosittelemme Evention palveluiden hyödyntämistä tässä kohtaa, sillä kirjaamme setelit päivittäin, näin tapahtumavieras saa maksuvahvistuksen nopeasti. Kun setelit postitetaan suoraan Eventiolle, tapahtumanjärjestäjän ei tarvitse tehdä omia sopimuksia Tykyn, Smartumin, Edenredin ja SporttiPassin kanssa.

Mitkä maksutavat käyvät?

Smartum Liikunta- ja kulttuurisetelit
Smartum Saldo -verkkomaksu
Edenred Virikeseteli
SporttiPassi (ePassi) -verkkomaksu
Tyky-Kuntosetelit
Tyky-Online

Hyväksymme myöskin saldomaksuja. Tämä mahdollistaa Tyky-Onlinella, Sporttipassilla ja Smartum Saldolla maksamisen. Kun uusia maksutyyppejä tulee käyttöön pyrimme lisäämään niitä järjestelmäämme nopeasti.

Millaisten tapahtumien maksamiseen voi käyttää kulttuuri- ja liikuntaseteleitä?

Liikuntaseteleillä voi maksaa osallistumismaksun esimerkiksi pyöräily- tai juoksutapahtumiin. Kulttuuri- ja liikuntasetelit käyvät urheilutapahtumien lisäksi taiteen alan tapahtumiin, esimerkiksi teatteriesityksiin ja konsertteihin.  Kuttuuri- ja liikuntaseteleitä ei voi käyttää tapahtumiin, joiden pääasiallinen tarkoitus on myynti. Lisätietoa rajoituksista ja ohjeista löytyy Verohallinnon sivuilta.

Voiko maksaa useamman henkilön liput tai osallistumisen kulttuuri- ja liikuntaseteleillä?

Ei voi, sillä kulttuuri- ja liikuntasetelit ovat henkilökohtaisia. Ne ovat työnantajan työntekijälle antama etu ja tarkoitettu työntekijän hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitoon. Työntekijä ei esimerkiksi voi maksaa lapsensa tapahtumia tai liikuntaharrastuksia näillä seteleillä.

Voiko tapahtumanjärjestäjä vastaanottaa seteleitä tapahtuman ovella?

Kyllä voi. Tapahtumanjärjestäjä voi kerätä setelit ovella ja lähetä ne Eventiolle, jossa ne käsitellään. Tapahtumanjärjestäjä voi toki myös kuitata setelit itse, mutta silloin hänen täytyy tehdä omat sopimukset Smartumin, Edenredin ja Tykyn kanssa. Lisäksi jokaisella kulttuuri- ja liikuntasetelityypillä on omat käsittelytapansa, jotka tulee opetella.

Kaikki lipunmyyntijärjestelmät eivät hyväksy kulttuuri- ja liikuntaseteleitä niiden tuottaman ylimääräisen työn takia, mutta Evention mielestä on tärkeää tarjota tapahtumavieraille laajat maksuvaihtoehdot.

 

Hintavertailu: Palvelu- ja toimitusmaksut

By | Lipunmyynti, Palvelumaksut | No Comments

Teimme hintavetailua eri lipunmyyntijärjestelmien palvelu- ja toimitusmaksuista. Eri lipunmyyntipalveluilla on erilaisia tapoja nimetä tapahtumavieraalle koituvat lisämaksut. On postitus- ja toimitusmaksuja, on palvelumaksuja ja asiakaspalvelumaksuja. Maksutavasta ja toimituksesta riippuen lippujen todellinen hinta voi kivuta paljon alkuperäistä korkeammaksi. Eventio ei veloita tällaisia maksuja tapahtumavierailta.

Alla olevissa hintavertailuissa oletetaan, että asiakas maksaa lipun verkkopankkitunnuksilla ja tulostaa lippunsa itse. Lipunmyyntijärjestelmät perivät erilaisia lisämaksuja luottokorttimaksuista, lipun postituksesta ja laskuttamisesta. Niitä ei ole huomioitu vertailussa. Laskelmassa ei ole huomioitu myöskään tapahtumanjärjestäjän maksamia kuluja.

Hinnat on poimittu kunkin palvelun nettisivuilta 24.4. 2017.

Palvelumaksut, kun lipun hinta on 10€

Erityisesti edullisissa lipuissa palvelumaksujen osuus nousee merkittäväksi, jopa lähes 17% asiakkaan maksamasta kokonaishinnasta.

Lipun hinta (€) Palvelumaksu (€) Palvelumaksun osuuus
Lippu.fi 10 1 9,09%
Ticketmaster 10 1 9,09%
Lipputoimisto 10 2 16,67%
Tiketti 10 1,5 13,04%
Netticket 10 2 16,67%
Nettilippu 10 1,5 13,04%
Liveto 10 1,5 13,04%
Eventio 10 0 0,00%

 

10e_hintavertailu

Palvelumaksut, kun lipun hinta on 25€

Koska palvelumaksujen hinta pysyy joillakin lipunmyyntijärjestelmillä samana, niiden osuus lipun hinnasta pienenee. Porrastetut palvelumaksut on käytössä mm. Tiketillä, Netticketillä ja Livetolla.

Lipun hinta (€) Palvelumaksu (€) Palvelumaksun osuuus
Lippu.fi 25 1 3,85%
Ticketmaster 25 1 3,85%
Lipputoimisto 25 2 7,41%
Tiketti 25 2,5 9,09%
Netticket 25 2 7,41%
Nettilippu 25 1,5 5,66%
Liveto 25 2,5 9,09%
Eventio 25 0 0,00%

 

25e_hintavertailu

Usein lipunostaja huomaakin palvelumaksut vasta lipunostovaiheen lopulla, kun maksettava loppusumma onkin jotain muuta kuin ostaja on olettanut. Tämän vuoksi Eventio ei milloinkaan peri maksuja tapahtumavierailla.

Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online uusina maksutapoina sähköisissä ilmoittautumispalveluissa

By | Lipunmyynti, Sähköinen ilmoittautuminen, Tiedotteet | No Comments

Liikuntatapahtumien osallistumismaksut ja kulttuuritapahtumien liput voi 4.4.2016 alkaen maksaa Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Online -palvelun kautta. Uusi maksutapa on automaattisesti käytössä niillä tapahtumanjärjestäjillä, jotka ovat sopineet setelien ja vastaavien saldomaksujen käsittelystä Evention kanssa.

Seuraavat kohdennetut maksutavat ovat käytössä 4.4.2016 alkaen:

Evention kassajärjestelmissä ja maksupäätteissä hyväksytään lisäksi Edenred Ticket Mind & Body -korttimaksut.

Tapahtumanjärjestäjä ei tarvitse erillisiä sopimuksia edellä mainittujen maksutapojen käyttöön, vaan ne sisältyvät Evention peruspalveluun järjestäjän näin tahtoessa. Asiakkaiden tekemät maksut tilitetään samassa tilityksessä tavallisten verkko- ja korttimaksujen kanssa tapahtumanjärjestäjälle.

Tapahtumavieras valitsee ilmoittautumisen loppuvaiheessa maksutavaksi liikuntasetelit. Verkkopalvelu opastaa setelien lähetyksessä tai online-maksun tekemisessä yksityiskohtaisesti. Kun Eventio on vastaanottanut setelit tai verkkomaksun, tapahtumavieraan ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisesti ja tapahtumaliput lähetetään hänelle sähköisesti. Tapahtumanjärjestäjän ei tarvitse tehdä setelien hyväksymiseksi mitään. Helppoa!