Yrityksemme Eventio Oy

Eventio Oy on ollut rakentamassa erilaisten tapahtumajärjestäjien palvelua entistä paremmaksi tuottamalla innovatiivisia ohjelmistopalveluja tapahtumaympäristöön jo parinkymmenen vuoden ajan. Yhtiö on perustettu vuonna 2004 jatkamaan jo 1990-luvun puolella perustetun toiminimen toimintaa. Nykyisin Eventio on yleishyödyllisten yhteisöjen ja urheiluseurojen omistaman, varanhankintaan erikoistuneen SBH-Yhtiöt Oy:n tytäryhtiö.

Tehtävämme on auttaa tapahtumajärjestäjiä tuottamaan onnistuneita elämyksiä kannattavalla ja kilpailukykyisellä tavalla hyödyntäen erityisesti paikallisia yhteistyöverkostoja.

Tavoitteemme on olla laajalti tunnettu ja arvostettu hyvän asiakaspalvelun ja kulttuurin edistäjä, jonka ohjelmistopalveluilla on keskeinen rooli tapahtumaelämysten onnistumisessa.

Palvelumme ydin on tapahtumajärjestäjille suunnattu lipunmyynti- ja ilmoittautumisjärjestelmä. Se tuo tapahtumalle varmuutta tapahtumatiedon hallintaan, edullisia myynti- ja markkinointikanavia sekä mahdollisuuden tarjota hyvää asiakaspalvelua helposti – ilman kuluttajilta perittäviä palvelumaksuja.

Tiimimme

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta etunimi.sukunimi@eventio.com tai asiakaspalvelun aukioloaikoina puhelimitse.

Asiakaspalvelu ja tuotekehitys

  • Ville Mattila
  • Ville Rönn
  • Sirpa Sakko
  • Niklas Paajanen
  • Matias Paavilainen

Hallinto

  • Ilpo Pohjola, toimitusjohtaja
  • Minna Virtanen, taloushallinto

Kaikki alkoi sahtimukeista - Evention historiaa

Evention perustajaosakas Ville Mattila aloitti 1990-luvulla koululaisena kesätyöt ikaalilaisilla Sata-Häme Soi -juhlilla. Sahtimukien keräys perinteikkään sahtiparaatin jäljiltä oli ensimmäinen työtehtävä. Sittemmin kesätyöura eteni tapahtumatoimistoon, lipunmyyntiin ja tietokoneista kiinnostuneena Ville toteutti ensimmäisen varausjärjestelmän tapahtumatoimiston käyttöön.

Eventio täytti 10 vuotta vuonna 2014 ja yrityksen vaiheista koostettiin lyhyt video.

Tiikeri tapahtumaviidakosta

Tapahtumajärjestäjien elämä viidakossa on kovaa ja julmaa. Koskaan ei voi varmaksi tietää mitä tapahtuu seuraavaksi. Viidakon lait ovat kovenemassa ja tapahtumajärjestäjät tarvitsevatkin entistä parempia kumppaneita.

Kuka osaisikaan toimia tässä viidakossa paremmin kuin Tiikeri, joka mustien raitojensa ansiosta sulautuu viidakon varjoihin ja muuttuviin olosuhteisiin?

Ville ja Jaakko lähtivät kehittämään tapahtumajärjestäjille omaa palvelukokonaisuutta. Ja mitä tapahtui? He syöksyivät tapahtumien arkeen, tapahtumaviidakkoon, josta löysivät tämän raidallisen Tiikerin.

Tiikerin, joka on avulias, tehokas – tapahtumajärjestäjien uskollinen ja lempeä, mutta tarvittaessa ärhäkkäkin ystävä.

Tiikeri johdatti pojat pian Evention äärelle. Se on tapahtumajärjestäjien kanssa yhdessä suunniteltu palvelukokonaisuus, joka auttaa kaikenkokoisia ja -näköisiä järjestäjiä selviämään tapahtumaviidakon vaaroista ja tekemään onnistuneita elämyksiä.