Elämys = Charity + Entertainment

Elämys on uudenlainen konsepti, joka yhdistää monipuoliset varainhankinnan ja yhteistyön muodot yhdeksi tarinalliseksi tapahtumaelämykseksi. Eventio tuo Elämys-pakettiin tehokkaat digitaaliset työkalut ja emoyhtiömme SBH-Yhtiöt kiinnostavat pelit.

Myy liput ja oheistuotteet omilla verkkosivuillasi

Kun käytät Eventiota, voit myydä omilla sivuillasi tapahtumaliput, oheistuotteet ja muut varainhankintatuotteet. Et karkota tapahtumavierastasi muiden tapahtumien äärelle.

Tarjoa jännitystä ja voittoja

Mausta livetapahtumaasi jännittävillä arpajaisilla tai peleillä, jota tapahtumavieraasi voivat pelata omilla päätelaitteilla. Pelattujen pelien tuotto tilitetään haluamallesi yleishyödylliselle edunsaajataholle.

Markkinoi monipuolisesti eri kanavissa

Hyödynnä Google Adwordsin, Facebookin, Instagramin ja display-verkostojen mainoskanavia kiinnittämään tapahtumavieraidesi huomiota.

Pidä yhteyttä tapahtumavieraidesi kanssa

Tavoitat kaikki tapahtumavieraasi monikanavaisesti ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. Voit toteuttaa interaktiivisia kyselyitä, järjestää livearpajaiset, tiedottaa muutoksista ja myydä uusia palveluita.

Tarjoa lisäarvoa yhteistyökumppaneillesi

Tapahtumassasi on valtava potentiaali monille yhteistyökumppaneille. Rakenna lipputuotteistasi, verkkosivunäkyvyydestä ja peleistä kiinnostava paketti yrityksille ja yhteisöille, joiden avulla he voivat kiinnostavasti toteuttaa yhteiskuntavastuutaan.