Evention käyttövinkit

Näin hallitset tapahtumavieraidesi tietojen säilytysaikaa Eventiossa

By toukokuu 22, 2018 No Comments

EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR) ryhdytään soveltamaan koko EU:n alueella perjantaina 25.5.2018. Eventio tuo toimintoja, joilla voit hallita kätevästi tapahtumavieraidesi yksityisyyttä ja hallitset tietojen säilyttämistä. Tietosuoja-asetuksen perusajatus on se, että henkilötietoja ei tule säilyttää ja käsitellä tarpeettomasti.

Pystyt määrittelemään yksityiskohtaisesti, kuinka kauan Eventio säilyttää tapahtumasi tietoja. Säilytysasetukset on ryhmitelty tyypeittäin. Säilytysasetuksiin pääset klikkaamalla tapahtumasi nimeä oikeasta yläkulmasta, valitsemalla Asiakastilin asetukset ja edelleen Yksityisyys ja tietosuoja.

Säilytysaikaa ryhdytään pääsääntöisesti laskemaan tapahtumien päättymisestä. Siltä osin, jos Eventiossa on tilauksia jotka eivät koske tiettyä tapahtumaa, esimerkiksi oheistuotemyyntiä tai vastaavaa, laskenta aloitetaan tilausajankohdasta eteenpäin.

Tietojen säilytystä ja poistoa tehdään tasoittain siten, että ensin tiedoista poistetaan yksityiskohtaisimmat tiedot – esimerkiksi tiettyyn tapahtumaan kerätyt lisätiedot. Eventioon jää edelleen talteen tieto siitä, että tapahtumavieras on osallistunut tapahtumaan, joten voit helposti käyttää tietoja tulevien tapahtumien suunnittelussa.

Leave a Reply