LipunmyyntiOta tilaisuus haltuusi

Miksi liput kannattaa ostaa tapahtumajärjestäjän omasta verkkokaupasta?

By helmikuu 21, 2018 No Comments

Aamulehti kirjoitti tiistaina 20.2.2018 otsikolla ”Veljeni vartijan lipunmyynti hämmentää – Monikansallinen verkkokauppa houkuttelee asiakkaita väärillä tiedoilla” tapauksesta, jossa sveitsiläinen Viagogo-lipunmyyntipalvelu on ilmoittanut verkkosivuillaan Veljeni vartija -oopperan lippujen olevan jo loppuunmyyty. Viagogo myy lippuja reilusti yli niiden alkuperäishinnan ja väärän saatavuustiedon ilmoittaminen on näin yksi tapa saada tapahtumavieras ostamaan liput pikimmiten.

Suuri osa tapahtumia etsivistä asiakkaista käyttää tapahtumatietojen etsimiseen ja lippujen löytämiseen  Googlea tai muuta yleistä hakukonetta. Hyvin usein tapahtumajärjestäjän omat verkkosivut tulevat ensimmäisten joukossa hakutuloksiin. Näin on luontevaa, että myös tapahtumaliput löytyvät kätevästi tapahtuman omilta sivuilta.

Eventio tarjoaa tapahtumajärjestäjälle oman verkkokaupan, jolloin verkkokauppa on helposti löydettävissä ja tapahtumavieraalle luonteva ja luotettava ostopaikka. Vaikka kauppa on tapahtumajärjestäjän oma, Eventio huolehtii sen päivittäisestä operoinnista, maksuliikenteestä, lippujen lähettämisestä ja myös tuesta tapahtumavieraiden suuntaan.

Kun kauppa on upotettu suoraan järjestäjän omille verkkosivuille, ei tapahtumavieras eksy myöskään sivuilta pois. Tapahtumajärjestäjä voi helposti hyödyntää verkkokaupan seurantaan omia Google Analytics -tunnuksiaan ja tehdä tehokasta markkinointia esimerkiksi Google Adwordsin ja Facebookin mainonnan avulla.

Perusta oma lippukauppa tapahtumallesi – ilmaiseksi

Leave a Reply