LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Eventio hyväksyy nyt myös Eazybreak -mobiilisetelit

By heinäkuu 4, 2017 No Comments

Eventio vastaanottaa monia sähköisiä ja tavallisia kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, sekä hyväksyy monia eri maksutapoja. Lisäsimme viimeviikkoisen MobilePayn lisäksi myös Eazybreak-maksutavan. Eazybreak tarjoaa käteviä sähköisiä kulttuuri- ja liikuntaseteleitä.

Näin Eazybreak toimii

Tapahtumavieras tekee ilmoittautumisen tai lippuostoksen normaalisti tapahtumanjärjestäjän verkkokaupassa ja valitsee maksutavaksi kulttuuri-/liikuntasetelit ja valitsee niistä Eazybreakin. Tapahtumavieras tekee maksun Eazybreakin sovelluksessa tai tekstiviestinä. Hän saa Eazybreakista koodin, joka vaihtuu päivittäin ja kirjoittaa sen verkkokauppaan, jonka jälkeen hän hyväksyy maksun. Eventio tarkistaa koodin ja maksu muuttuu hyväksytyksi parin päivän sisällä.  Tapahtumavieras ei siis tarvitse lainkaan paperisia seteleitä maksaakseen Eazybreakilla. Lisää ohjeita Eazybreakilla maksamiseen ja maksun vastaanottamiseen.

Asiakkaan näkymä.

 

 

Eazybreak -maksutapa on jo käytössä, joten tapahtumavieraasi pääsevät käyttämään sitä vaikka heti! Mobiilimaksaminen on osa tätä päivää ja meille Eventiolla on tärkeää pysyä maksutapavaihtoehtojen kanssa ajan tasalla.

Leave a Reply