LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminenTiedotteet

Uusi maksutapa: maksa liput tai ilmoittautuminen helposti ja nopeasti MobilePaylla

By kesäkuu 30, 2017 No Comments

Lisäsimme perjantaina 30.6. Eventioon uuden maksutavan: MobilePay mahdollistaa helpon maksamisen älypuhelimilla. Meille on tärkeää, että tapahtumavieras voi valita sopivimman maksutavan useista vaihtoehdoista. MobilePayn sovellusta on ladattu Suomessa jo 450 000 kertaa (Helsingin Sanomat, 7. 3. 2017).

Kaikki Evention tapahtumanjärjestäjäasiakkaat ovat saaneet nyt automaattisesti käyttöönsä MobilePay-maksutavan.

MobilePayn käyttö tapahtumavieraan silmin

Tapahtumavieras valitsee Evenion verkkokaupassa maksutavaksi verkkomaksun, jonka jälkeen avautuu yllä oleva näkymä.  Näistä maksutapavaihtoehdoista hän valitsee MobilePayn.

Tapahtumavieras kirjoittaa puhelinnumerona ruudulle avautuvaan kenttään. Puhelinnumeron perusteella MobilePay tietää, kuka maksua on suorittamassa.

Tapahtumavieras saa puhelimeensa ilmoituksen MobilePaysta. Tämän jälkeen hän voi hyväksyä maksun kirjauduttuaan sisään nelinumeroisella tunnusluvulla tai pyyhkäisemällä Hyväksy maksu. Maksu tulee hyväksyä viiden minuutin aikarajan sisällä.

Tapahtumavieras ohjautuu onnistuneen maksun jälkeen tapahtuman oman verkkokaupan vahvistussivulle, jolta hän voi tulostaa liput tai tilausvahvistuksen normaaliin tapaan.

MobilePay tapahtumanjärjestäjälle

MobilePaylla maksaessa vieras ei tarvitse verkkopankkitunnuksia, joten maksaminen mobiililaitteella sujuu entistä kätevämmin. MobilePay-maksut tilittyvät tapahtumanjärjestäjälle automaattisesti Evention normaalien tilitysten yhteydessä. Eventio ei veloita MobilePay-maksuista erikseen, vaan kustannus on sama kuin luottokorttimaksuissa.

Eventio mahdollistaa myös tekstiviestiliput ja Apple Wallet -palveluun tallennettavat mobiililiput. MobilePay täydentää mainiosti tapahtumavieraiden mobiilia ostokokemusta.

MobilePay on kaikkien tapahtumanjärjestäjien käytössä automaattisesti, eikä se vaadi erikseen toimenpiteitä.

 

Leave a Reply