Referenssit

Case Study: Tampere maraton

By kesäkuu 30, 2017 No Comments

Tampere maraton 2016

Vuoden 2016 Tampere maraton-päivän aamu valkeni myrskyisenä, sillä tapahtuma oli osunut samaan aikaan Rauli-myrskyn kanssa.
“Pyhäjärven aallot löivät yhdessä vaiheessa osittain jopa Arboretumin poluille asti. Juoksijoita tai tapahtuman tunnelmaa ei tuuli kuitenkaan nujertanut – päinvastoin – tapahtuma oli kaikin puolin palautteenkin perusteella erittäin onnistunut”, Tampereen maratonklubin Riikka Rajala kuvailee maratonpäivää. Tapahtuma onnistuikin haastavista sääolosuhteista huolimatta. “Saimme jälleen hyvät arvosanat niin reitistä kuin huollosta ja erityisesti matkan varrella olevien liikenteenohjaajien kannustuksista.”

Tampere maraton on järjestetty nykymuodossaan vuodesta 2014 ja yhteistyö Evention kanssa alkoi vuonna 2016.
“Tarvitsimme luotettavan ja helppokäyttöisen ilmoittautumisjärjestelmän ja löysimme Evention maaliskuussa 2016”, Riikka sanoo. “Ihastuimme systeemin ja nyt käytämme Eventiota jokaisessa klubimme tapahtumassa – niin isoissa kuin pienissä.”
“Varsinkin rahastonhoitajamme on tyytyväinen, kun hän saa selkeät raportit kuukausittain”, Riikka lisää.

Riikan mukaan Eventio helpotti myös muiden tapahtuman järjestämiseen osallistuneiden työntekoa.
“Evention avulla vähensimme omaa työtämme roimasti. Helpotti meidän vapaaehtoistyöläisten arkea, kun ei itse enää tarvinnut murehtia tai stressata tapahtumiin ilmoittautumisista.” Riikka kertoo varsinkin ajanottajien työn helpottuneen: “Ilmoittautumiset siirtyivät Eventiosta ongelmitta suoraan ajanottajalle.“ Esimerkiksi ajanottajien oikeuksia voi rajata niin, että hän näkee osallistujatiedot ja tilaukset, muttei esimerkiksi rahaliikennettä eikä voi muokata verkkokauppaa tai muitakaan osa-alueita, joita hänen työnsä ei vaadi.

Riikka mainitsee olleensa Eventioon varsin tyytyväinen, mikä lämmittää erityisesti meidän eventiolaisten mieltä.
“Evention asiakaspalvelu on erittäin nopeaa ja osaavaa. Jos mitään kysyttävää tai ihmeteltävää on, niin aina saa apuja ja vastauksen erittäin nopeasti.” Riikka oli myös tyytyväinen siihen, että tapahtumavieraat voivat maksaa netti-ilmoittautumisensa liikuntaseteleillä. Myös mahdollisuus englanninkieliseen verkkokauppaan oli hänestä hyödyllinen.
“Lisäksi on erittäin kätevää, että klubissamme on ja voi olla useita Evention käyttäjiä. Tapahtumien luonti ei ole vain yhden ja kahden ihmisen takana, vaan meilläkin on Evention käyttäjiä jo useampi”, Riikka sanoo.

Kysyimme Riikalta myös kehitysideoita. “Uuden tapahtuman tekoa voi aina pienillä asioilla helpottaa eli vähentää välilehtiä ja tarvittavien klikkausten määriä.” Meistä idea on hyvä ja toteutuskelpoinen.
“Voin lämpimästi suositella kaikille Evention käyttöönottoa tapahtumien ilmoittautumisiin ja lipunmyyntiin. Eventiossa kaikki tapahtumat ovat samanarvoisia: oli osallistujia 10 tai 10 000 – palvelua on taatusti tasapuolista.“

Tampere maraton 2017

Tampere maraton jatkaa tänäkin vuonna ja tämän vuoden maraton on osa Suomen 100-vuotisjuhlia.
“Haluamme olla mukana koko Suomen yhteisissä juhlissa. Teema tulee näkymään esimerkiksi jänisten asuissa, mitaleissa ja voittajille jaettavissa pokaaleissa. Toivomme reitin varrelle tulevien kannustajien ottavan mahdolliset Suomen liput esille”, Riikka kuvailee.

Tampereen maratonklubi osallistuu myös hyväntekeväisyyteen, sillä lasten minimaratonin tuotto lahjoitetaan Tampereen kaupungin perhetukikeskus Päiväperholle.
“Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan! Lisätiedot ja linkin ilmoittautumiseen löydät netistä osoitteesta tamperemaraton.fi.”

Leave a Reply