Evention käyttövinkitTiedotteet

Tehosta tapahtumatoimistosi toimintaa uudella Tehtävät -ominaisuudella

By toukokuu 9, 2017 No Comments

Aikaisemmin tällä viikolla esittelimme tähdellä merkintä- ja tagi -toiminnot ja nyt meillä on ilo esitellä uusi Tehtävät -ominaisuus. Voit luoda listan tulevista tehtävistä, esimerkiksi erityisjärjestelyjä vaativista tilauksista tai myöhemmistä lippulähetyksistä. Tehtävälista pitää tiimin jäsenet ajan tasalla tehtävistä, vaikka koko toimistohenkilökunta ei olisikaan samaan aikaan toimistolla.

Esimerkki: Ryhmänjohtajaan täytyy ottaa yhteyttä

Seuraavassa esimerkissä ryhmä on tehnyt tilauksen suoraan toimistolle ja toimistolta on sovittu ryhmänjohtajan kanssa, että lippujen määrä on varmistettava viikon kuluttua. Vinkki: ryhmälipun voi myös luoda suoraan verkkokauppaan ostettavaksi!

 

 

Tilauksen Tehtävät -välilehdeltä voi asettaa uuden tehtävän. Tässä tapauksessa tehtävälle asetetaan määräajaksi yksi viikko. Tehtävän voi asettaa joko kaikille näkyväksi, jolloin kuka tahansa työntekijöistä voi hoitaa sen tai sitten valita kyseiselle tehtävälle vastuuhenkilön

 

 

Kaikki tehtävät

Ylälaidan Tehtävät -painikkeesta löytyy kaikki tiimin tehtävät. Vasemmassa laidassa olevasta pudotusvalikosta voi tarkastella omia ja muiden keskeneräisiä tehtäviä, tehtyjä tehtäviä ja myöhässä olevia tehtäviä.

 

 

Luetteloon on koottu kaikkien tilausten tehtävät. Esimerkiksi kun Tiina Toiminnanjohtaja soittaa edellä mainitun esimerkin Riina Ryhmänjohtajalle Tiina klikkaa tehtävän ”Ota hoidettavaksi” -linkkiä. Näin muu toimiston väki tietää, että Tiina huolehtii soittamisesta.

Kun asiakkaalle on soitettu, Tiina merkitsee tehtävän suoritetuksi. Tämän jälkeen tehtävään tallentuu suoritusaika ja suorittaja.

 

 

 

 

 

Yksityinen tehtävä

Tehtävästä on mahdollista tehdä yksityinen, jolloin muut eivät näe sitä. Tällöin tehtävä toimii ikään kuin omana muistilappunasi.

 


Tehtävälista on kätevä tapa kommunikoida tiimin kesken ja varmistaa, ettei tehtäviä unohdu. Näin voit Evention avulla palvella tapahtumavieraitasi entistä paremmin.

Leave a Reply