LipunmyyntiUsein kysyttyä

Evention asiakkaaksi – näin se käy

By toukokuu 23, 2017 No Comments

Kuinka nopeasti Evention voi ottaa käyttöön?

Nopeimmillaan olemme saaneet verkkolipunmyynnin käyntiin asiakkaalle 15 minuuttia tämän ensimmäisestä yhteydenotosta. Yleensä käyttöönotossa menee muutama päivä, riippuen ihan tapahtuman luonteesta. Kerromme alla hieman tarkemmin, miten saat Evention käyttöösi.

Odotamme yhteydenottoasi

Meihin saat yhteyden esimerkiksi Pyydä tarjous & ota käyttöön -linkistä. Pyydämme sinulta muutamia perustietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteesi, yrityksesi/yhdistyksesi y-tunnusen ja tapahtumasi nettisivujen osoite. Sivuiltasi saamme tarvitsemamme informaation testiverkkokauppasi luomiseen.

Vastaamme yhteydenottoosi mahdollisimman pian ja testitilassa oleva verkkokauppasi luodaan nopeasti, monesti jo saman päivän aikana. Kysymme usein hiukan lisätietoja: milloin, missä, millaisia tapahtumia ollaan järjestämässä, onko kyseessä lipunmyynti- vai ilmoittautumistapahtuma ja millaiselle palvelulle on tarvetta.

Kokeile tekemäämme verkkokauppaa ilman velvoitteita

Luomme testitilassa olevan verkkokaupan sinulle veloituksetta. Rahaliikennettä testitilassa olevassa verkkokaupassa ei ole, mutta se antaa hyvän kuvan siitä, miltä valmis verkkokauppasi voisi näyttää. Tapahtumasi sivujen perusteella verkkokauppaan saadaan määriteltyä tapahtumasi värit, logot ja fontit. Verkkokauppaa saa muokattua toiveidesi mukaan ja voit muokata sen ulkoasua helposti itsekin. 

”Luomme testitilassa olevan verkkokaupan sinulle veloituksetta.”

Vaikka verkkokauppasi onkin vielä tässä vaiheessa testitilassa, voit kokeilla lippujen ostoa verkkopankkien testitunnuksilla. Lisätietoa verkkopankkien testitunnuksista Paytrailin sivuilla. Näin näet, miten lippujen osto tapahtuu tapahtumavieraiden näkökulmasta. Kun kirjaudut verkkopankkiin testitunnuksilla, tilaus onnistuu ja saat ilmoittautumisvahvistuksen tai testilipun sähköpostiisi. Rahaa tässä vaiheessa ei vielä tietenkään liiku. 

”Näet, miten lippujen osto tapahtuu tapahtumavieraiden näkökulmasta.”

Voit lähettää oman verkkokauppasi linkin muille tiimisi jäsenille, tai vaikkapa hallitukselle. Näin voitte yhdessä miettiä, miten Eventio sopii tapahtumasi tarpeisiin.

Tutustu ja tutki Evention hallintapaneelia

Verkkokaupan lisäksi saat tunnukset Evention hallintaan. Omilla tunnuksillasi voit paitsi seurata tilauksia, maksuja ja raportteja Eventiossa, mutta myös lisätä tapahtumia tilillesi, luoda niihin erilaisia lipputyyppejä, muokata, poistaa ja lisätä tilauksia.  Voit pitää kaikki ohjat käsissäsi. Tutustu vapaasti testitilassa olevaan verkkokauppaan ja Evention hallintaan ennen kuin teet päätöksen Evention käyttöönotosta.  

Työpöytänäkymä Eventiossa.

 

Evention käyttäminen on helppoa ja vaivatonta, mutta mikäli jokin asian suhteen tulee ongelmia, apua saa Evention tukisivutolta tai Evention asiakaspalvelusta. Annamme mielellämme tukea. 

Myynnin aika – ota Eventio käyttöösi

Muista, että testitilassa Evention käyttö on aina ilmaista, eikä sinun tarvitse sitoutua Evention käyttöönottoon.  Kun olette tehneet päätöksen ottaa Eventio käyttöön, palauta täytetty sopimuslomake meille. Sopimuksessa määritellään mm. kuka toimii tapahtumasi pääkäyttäjänä  (katso postauksemme Evention käyttäjärooleista) ja mahdolliset erityisehdot. Kun sopimus on täytetty, poistamme testitilan ja oikea lipunmyynti ja ilmoittautumiset voivat alkaa. Testitilassa tekemäsi tapahtumat, tuotteet ja ulkoasumääritykset ovat edelleen voimassa, vain testitilaukset ja myynnit poistetaan.

Emme peri lainkaan kiinteitä maksuja, joten maksat  vain todellisesta käytöstä: saapuneista ilmoittautumisista, myydyistä lipuista ja lähetetyistä laskuista.

”Tähän kaikkeen menee lyhyt aika, joskus jopa vain 15 minuuttia.”

Tähän kaikkeen menee lyhyt aika, joskus jopa vain 15 minuuttia. Voit kokeilla verkkokauppaasi rauhassa ja tutustua Evention hallintaan ennen käyttöönottopäätöstä.

Leave a Reply