Evention käyttövinkit

Esittelyssä uusia ominaisuuksia: Tagit ja tähdellä merkintä

By toukokuu 8, 2017 No Comments

Eventio on saanut jälleen uusia ominaisuuksia! Nyt tapahtumanjärjestäjän on mahdollista jäsennellä ja pitää järjestyksessä tilauksiaan tagien ja tähdellä merkinnän avulla.

Tagit

Tagit ovat sanoja, joilla voit merkitä tietyn tilauksen tai tapahtuman. Tagit ovat oman tiimisi käytettävissä, mutta eivät näy verkkosivujesi kävijöille. Voit käyttää tageja merkitsemään esimerkiksi tietyn ryhmän tilauksia tai vaikkapa VIP -lippuja. Tagin voit lisätä sekä tilaukseen että tapahtumaan. Kun merkitset kaikki tärkeät kutsuvieraasi omalla tagillaan, löydät kaikki heidän tilauksensa nopeasti hakemalla. Tageilla voit myös koota vaikkapa listan laskutettavista tilauksista, vaikkakin toinen uusi toimintomme, tehtävälista, on siihen kätevämpi. Tehtävälista -ominaisuudesta onkin tulossa esittely myöhemmin tällä viikolla.

Tagien lisääminen

Tagit voit lisätä asiakkaan sivun ylälaidasta. Samalle sivulle voi lisätä useita eri tageja ja tagin saa poistettua sen perässä olevasta rastista. Voit lisätä esimerkiksi kaupunginvaltuuston jäsenille oman taginsa, jonka avulla löydät heidät muiden joukosta helposti hakemalla. Muista kirjoittaa tagi pienillä kirjaimilla.

Tähdellä merkintä

Tähdellä merkintä -ominaisuus on myös uusi kätevä lisäys Eventioon. Sen avulla löydät isosta tilausmäärästä haluamasi tilaukset helposti. Toisin kuin tagien lisääminen, tähdellä merkintä on käyttäjäkohtainen. Omat merkintäsi eivät siis näy muille tiimisi jäsenille.

Tähden lisääminen ja hakeminen

Tähden voit lisätä asiakkaan sivulta tämän nimen/tilausnumeron vierestä.

Kaikki tähdellä merkityt tilaukset löydät valitsemalla Tilaukset -sivun näkymäksi Tähdelliset tilaukset.

 

Huomaa, että voit käyttää tageja ja tähtiä myös tapahtumien kanssa. Ota siis kaikki hyöty irti uusista ominaisuuksistamme! Kerro myös meille miten sinä käytät niitä.

Leave a Reply