Usein kysyttyä

Usein kysyttyä – näitä meiltä kysytään eniten

By huhtikuu 21, 2017 No Comments

Toisinaan asiakaspalveluun esitetyissä kysymyksissä toistuvat samat teemat. Keräsimme tähän usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin annettuja vastauksia.

Voinko tehdä Eventiolla ryhmälipun?

  • Onnistuu, ryhmälippu luodaan Ostorajoitukset -välilehdeltä. Sieltä voit asettaa määrärajoitukset/ostokerta. Jos esimerkiksi annat ryhmäalennuksen 10 hengen ryhmälle tai yli, voit asettaa ryhmälipun minimimääräksi 10 kpl.

ryhmälippu demo (2)

Voiko tapahtumavieras maksaa lippunsa kulttuuri- tai liikuntaseteleillä?

  • Toki. Eventio vastaanottaa Smartum- ja Edenred- kuntoseteleitä. Asiakkaan tulee valita maksutavaksi “Liikuntasetelit” ja postittaa setelit Eventiolle, jossa ne kirjataan ja mitätöidään tapahtumanjärjestäjän puolesta. Järjestäjä saa tilityksen liikuntaseteleistä samalla kertaa muiden maksutapojen, kuten verkkomaksujen tai kassalla tehtyjen korttimaksujen kanssa.

Kerääkö Eventio asiakastietorekisteriä ja luovutetaanko se tapahtumanjärjestäjälle?

  • Eventiolla on rekisteri kunkin tapahtuman vieraista. Lipun oston ja tapahtumaan ilmoittautumisen yhteydessä tapahtumavieras voi valita kohdan Tietojani saa käyttää markkinointiin. Tämä rekisteri on aina tapahtumanjärjestäjän katsottavissa ja ladattavissa vaikkapa Excelissä. Rekisteri löytyy asiakkaat -kohdassa. Meillä myös tehdään henkilötietolain vaatima henkilötietoseloste. Finlex – henkilötietolaki.

Voinko vuokrata teiltä lipunmyyntilaitteita?

  • Kyllä, Eventiolla on vuokrattavana käteviä lipunmyyntilaitteita, jotka sisältävät maksupäätteen, tietokoneen, näytön ja lipputulostimen. Tarvittaessa saat laitteet 3G- tai 4G -yhteydellä. Lipunmyyntilaitteet ovat valitettavasti kuitenkin usein varattuina.

Voinko määrittää tietyille lipputyypeille etuja, esim. ilmaisen vaatesäilytyksen tai etukupongin?

  • Kyllä voit! Lippuun yhdistettäviä etuja voi muokata Yhdistetyt tuotteet -välilehdellä. Kuvamuotoisen etukupongin voi asettaa tulostettavaksi lipun mukana Lippuasetukset -välilehdellä. Lisäohjeita lippuasetuksien käytöstä.

yhdistetyt tuotteet

Leave a Reply