Evention käyttövinkit

Palvele ryhmäasiakkaitasi sekä verkkokaupassa että tapahtumatoimistolla

By huhtikuu 26, 2017 No Comments

 

Aiemmin ilmestyneessä postauksessa Usein kysyttyä – näitä meiltä kysytään eniten mainittiin, että Eventiolla on mahdollista luoda myös ryhmälippuja.

Miten ryhmälippu tehdään?

Usein on kätevämpää, että asiakkaat ostavat ryhmäliput verkosta. Kun haluat luoda ryhmälipun tapahtumallesi, sinun on luotava uusi lipputyyppi ja muuttaa sen vähimmäisostorajoitus ryhmän vähimmäiskoon mukaiseksi.

Tässä vielä ohjeistava kuva Evention demotapahtumasta Tiikerin näytelmästä.

ryhmälippu demo (2)

Yllä olevassa kuvassa tuotteelle on määrätty ostorajaksi vähintään 10 ja enintään 100 lippua.

Kaikki lipputilaukset yhden järjestelmän kautta

ryhmälipputiikeriTapahtumanjärjestäjälle on helpompaa, kun kaikki tilaukset ovat samassa järjestelmässä. Eri paikkoihin kirjatut tilaukset saattavat unohtua ja joskus voi käydä jopa tapahtuman ylibuukkaus: samat paikat on varattu kahteen kertaan.

Ryhmälipun voi asettaa suoraan ostettavaksi verkkoon, mutta usein tapahtumanjärjestäjä saa soittoja ryhmänvetäjiltä toimistolle. Toimistolle tehdyn tilauksen saa luotua Eventioon aivan kuten verkossa tehdyn tilauksenkin ja liput voi lähettää samaan tapaan sähköpostilla. Säästä siis paperia ja tee kaikki lipputilaukset Eventioon!

Vinkki! Ryhmänvetäjän kanssa on voitu sopia erillisestä laskutuksesta. Evention kautta voi tehdä myös laskun ryhmälle. Voit myös hyödyntää Evention laskutuspalvelua, jolloin huolehdimme laskujen reskontrasta puolestasi.

Leave a Reply