Tiedotteet

Katsaus Evention vuoteen 2016… Hyvää joulua & uutta vuotta!

By joulukuu 20, 2016 No Comments

Tiikerin joulukuva toimistolta 2016

Niin vaan vuosi 2016 on lopuillaan! Evention vuosi on ollut tapahtumia täynnä (ihan kirjaimellisesti) ja nyt on aika vähitellen rauhoittua joulun ja uuden vuoden viettoon. Eli siis – hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2016!

Mitä kaikkea uutta Eventiossa tapahtui vuonna 2016?

Eventioon tehtiin vuoden 2016 aikana yhteensä 354 päivitystä, eli siis julkaisimme uutta lähes päivittäin! Osa päivityksistä toki oli pieniä ja huomaamattomia, mutta tapahtumanjärjestäjät saivat käyttöön myös paljon ihan näkyviä uusia ominaisuuksia. Tässä muutama poiminta:

  • Numeroidut paikkakartat, toimiston kassakirjanpito sekä korttimaksut kassalla tulivat käyttöön jo alkuvuodesta
  • Uuden Evention sarjakortteihin toteutettiin mahdollisuus ns. henkilökohtaiseen korttiin: järjestelmä tarkistaa, ettei samalla kortilla lunasteta lippuja samanaikaisiin tapahtumiin
  • Kampanjakoodeilla voit määritellä kiinteän tai prosenttimääräisen alennuksen tai määrittää tuotteelle kokonaan oman erikoishinnan
  • Ilmoittautumismaksu voi muuttua dynaamisesti ilmoittautujan valintojen mukaan: esimerkiksi ilmoittautujan valitessa [x] Olen urheiluseuran jäsen, voi ilmoittautumismaksuun tulla automaattisesti -5€ alennus.
  • Uniikeilla ilmoittautumiskentillä voit toteuttaa esimerkiksi urheilukilpailun lähtöajan valinnan: vain yksi osallistuja voi valita yhden valikon kohdan.
  • Voit rajoittaa tapahtumakohtaisesti maksutapojen käyttöä: esimerkiksi jättää kulttuuri- ja liikuntasetelit pois pikkujouluilmoittautumisesta
  • Asiakasrekisteritoimintoja on laajennettu: voit tehdä poimintoja monipuolisin ehdoin ja viedä poimintatietoja esimerkiksi postitusta varten toisiin järjestelmiin
  • Eventiosta voit lähettää suoraan tekstiviestejä myös ulkomaisiin kännykkänumeroihin

Joulun ja uuden vuoden muistio

Evention poppoo rauhoittuu joulun viettoon to 22.12.2016 klo 16.00 ja palaamme toimistolle maanantaina 2.1.2017. Tekninen päivystys toki varmistaa verkkopalveluiden toiminnan vuorokauden ympäri, myös joulun pyhinä ja uuden vuoden rientojen aikana!

Joulukuun 2016 tilitykset maksetaan 4. – 5.1.2017.

Loppiaisperjantaina 6.1.2017 asiakaspalvelumme on suljettu.

Päivitys verkkokauppoihin 7. – 8.1.2017

Heti loppiaisen jälkeen 7. – 8.1.2017 kaikkiin Evention tapahtumaverkkokauppoihin tulee merkittävä päivitys. Kauppojen ulkoasu muuttuu visuaalisemmaksi, mobiilikäytettävyyttä parannetaan roimasti ja tapahtumavierasta palvelemaan tulee uusia toimintoja, kuten oman tilauksen/ilmoittautumisen tarkastelu ja muokkaus. Tästä päivityksestä lähetämme lisätietoja vielä lähempänä päivityshetkeä.

Muutoksia sähköpostiosoitteissamme

Huomioithan, että vanhat @eventio.fi -sähköpostiosoitteemme poistuvat käytöstä. Tarkistathan siis osoitekirjasi ajan tasalle.

Tavoitat tiimimme osoitteesta asiakaspalvelu@eventio.com (tapahtumavieraille olemme varanneet myös osoitteen guests@eventio.com). Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@eventio.com.

Muistutuksena vielä: puhelimitse tavoitat meidät numerosta 0403 110 565 (ark. 9-16).

 

Leave a Reply