TiedotteetTiikerin blogi

Tarkeneeko Kaarinassa juhannuksena 2016?

By kesäkuu 23, 2016 No Comments

tiikeri_pellaritEvention toimisto rauhoittuu juhannuksen viettoon tänään torstaina 23.6. klo 14. Perjantaina 24.6. toimistomme on suljettu. Verkkokauppamme ja ilmoittautumispalvelumme ahkeroivat toki läpi juhannuspyhien.

Juhannukseksi on luvattu hiukan epävakaista säätä, mutta ei anneta sen haitata keskikesän tunnelmaa! Uimavedet toivottavasti ovat toimistomme pihamaan lätäkköä lämpimämpiä, vaikka Tiikeri yritti jo sieltä juhannustunnelmaa hakea aamupäivällä…

Arvaa juhannuksen korkein lämpötila

Miten Kaarinassa (siis Evention kotipaikkakunnalla) tarkenee tänä juhannuksena? Arvaa juhannuksen korkein lämpötila Kaarinan Yltöisten sääasemalla. Lähimmäksi päässeiden (tai oikein arvanneiden) kesken arvotaan Piknik-huopa.

Kilpailuaika on 24.6. klo 18 ja 26.6. klo 18. Uusia arvauksia ei voi enää antaa. Hyvää juhannusta!

Leave a Reply