LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminenTiedotteet

Tyky-Kuntosetelit ja Tyky-Online uusina maksutapoina sähköisissä ilmoittautumispalveluissa

By huhtikuu 4, 2016 No Comments

Liikuntatapahtumien osallistumismaksut ja kulttuuritapahtumien liput voi 4.4.2016 alkaen maksaa Tyky-Kuntoseteleillä tai Tyky-Online -palvelun kautta. Uusi maksutapa on automaattisesti käytössä niillä tapahtumanjärjestäjillä, jotka ovat sopineet setelien ja vastaavien saldomaksujen käsittelystä Evention kanssa.

Seuraavat kohdennetut maksutavat ovat käytössä 4.4.2016 alkaen:

Evention kassajärjestelmissä ja maksupäätteissä hyväksytään lisäksi Edenred Ticket Mind & Body -korttimaksut.

Tapahtumanjärjestäjä ei tarvitse erillisiä sopimuksia edellä mainittujen maksutapojen käyttöön, vaan ne sisältyvät Evention peruspalveluun järjestäjän näin tahtoessa. Asiakkaiden tekemät maksut tilitetään samassa tilityksessä tavallisten verkko- ja korttimaksujen kanssa tapahtumanjärjestäjälle.

Tapahtumavieras valitsee ilmoittautumisen loppuvaiheessa maksutavaksi liikuntasetelit. Verkkopalvelu opastaa setelien lähetyksessä tai online-maksun tekemisessä yksityiskohtaisesti. Kun Eventio on vastaanottanut setelit tai verkkomaksun, tapahtumavieraan ilmoittautuminen vahvistetaan automaattisesti ja tapahtumaliput lähetetään hänelle sähköisesti. Tapahtumanjärjestäjän ei tarvitse tehdä setelien hyväksymiseksi mitään. Helppoa!

Leave a Reply