Sähköinen ilmoittautuminenTiikerin blogi

Etsitkö ilmoittautumisjärjestelmää urheilutapahtumiin?

By maaliskuu 11, 2016 No Comments

Tämän kesän juoksu- ja muut urheilutapahtumat lähestyvät jo kovaa vauhtia! Evention avulla vastaanotat helposti ilmoittautumiset tapahtumiisi, keräät osallistujamaksut ja kontaktoit osallistujat ennen tapahtumaa. Samalla kertyy tapahtumasi oma asiakasrekisteri, jonka avulla tavoitat juoksijat myös ensi vuoden tapahtumassasi.

  • Ilmoittautujat maksavat osallistumismaksunsa heti verkkomaksutunnuksin, Visa / MasterCard / Electron -korteilla, Smartum tai Edenred -liikuntaseteleillä tai laskulla. Sinä päätät maksutavat, joita tarjoat tapahtumavieraillesi.
  • Hintaportailla saat automaattisesti muutettua tapahtumasi hintaa ajastetusti ja ohjaat osallistujia ilmoittautumaan hyvissä ajoin.
  • Sarja- ja matkavalinnat mukautuvat automaattisesti osallistujan sukupuolen ja syntymäajan mukaan.
  • Kampanjakoodeilla voit tarjota edullisemman tai jopa ilmaisen ilmoittautumisen yhteistyökumppaneillesi.
  • Ryhmänjohtaja voi ilmoittaa samalla kertaa useamman henkilön. Maksu hoituu kootusti, jolloin säästät maksutapakuluissa.
  • Osallistujanumerointi onnistuu automaattisesti Eventiossa ja voit julkaista osallistujaluettelot sivuillasi.
  • Ja mikä parasta: Eventio ei milloinkaan peri palvelumaksuja tapahtumavierailtasi!

Vilkaise myös muutamia referenssejämme:

Jos olet käyttänyt aiemmin muuta ilmoittautumisjärjestelmää (esim. MyNextRun), tuomme osallistujatiedot sähköisessä muodossa Eventioon veloituksetta.

Kerätyt osallistujatiedot saat siirrettyä kätevästi Excel-muodossa toisiin järjestelmiin esimerkiksi ajanottoa tai uutiskirjeiden lähettämistä varten.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja tilaa esittely vielä tänään, saat ilmoittautumispalvelun käyttöösi vain parissa päivässä!

Leave a Reply