LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Pidä syke kampanjoilla

By huhtikuu 1, 2015 No Comments

Niin verkko- kuin kivijalkakauppiaskin sen tietää, hyvä myyntisyke pidetään yllä kampanjoilla. Sama koskee tietysti tapahtumamyyntiäkin ja nyt kampanjointi onnistuukin Eventiolla entistä monipuolisemmin.

Tähänkin saakka Eventiolla on voinut helposti luoda kampanjakoodin, jonka syöttämällä saa lipun tai muun tuotteen erikoishintaan tai jopa ilmaiseksi. Uusimman päivityksen myötä perinteisen, yhteen hintaluokkaan sidotun, kampanjakoodin lisäksi voit luoda koko asiakkaan tilausta koskevia prosentti- tai euromääräisiä alennuskoodeja. Koko loppusummaan vaikuttavan alennuksen lisäksi koodin voi kohdistaa myös vain tiettyihin tilauksessa oleviin tapahtumiin. Ja kampanjakoodien voimassaolon voi luonnollisesti ajastaa alkamaan ja päättymään tiettyinä ajankohtina.

Tiikerin vinkki: Anna yhteistyökumppanille alennuskoodi ja tarjoa ennakkoon ilmoittautuville tai lipun ostaneille hyvä early-bird -alennus!

Päivityksen myötä pystyt helposti luomaan myös erilaisia koodisarjoja, jotka mahdollistavat vaikkapa kertakäyttöiset etukupongit. Koodisarjat voidaan edelleen kytkeä myös asiakasrekisteriin, jolloin koodia käytettäessä asiakkaan tiedot esitäytetään ostovaiheessa. Evention luomat koodisarjat on helppo viedä .csv -tiedostossa edelleen esimerkiksi painotaloon.

Tiikerin vinkki: Tee esitteestäsi tai käsiohjelmasta ”ennakkolippu”, johon painetulla kertakäyttökoodilla asiakas saa edun rajoitetun ajan.

Sokerina pohjalla kampanjakoodit voidaan kytkeä toimimaan myös ns. kutsukoodeina. Syötettyään koodin verkkopalvelussasi asiakas ohjataan suoraan valitsemaasi tapahtumaan, jonka alta hän voi valita edelleen koodiin kytkettyjä tuotteita. Lisämausteena voit luoda vapaamuotoisen laskeutumissivun, joka näytetään kutsukoodin syöttämisen jälkeen.

Tiikerin vinkki: Anna kutsuvieraillesi kutsukoodi, jolla ohjaat heidät verkkopalvelussa suoraan maksuttoman ilmoittautumisen tai VIP-lipun äärelle. Samalla voit toivottaa heidät erityisen tervetulleeksi omalla sivulla ja kertoa vaikkapa tarkemmin tapahtuman VIP-palveluista.

Kampanjakoodit tapahtumaan

Eventiolla teet nyt entistä monipuolisempia kampanjoita tapahtumillesi.

Leave a Reply