LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Hinnoittele helpommin

By huhtikuu 1, 2015 No Comments

Pienillä yksityskohdilla voi olla isokin merkitys. Tiikeri tiimeineen tekee lujasti töitä, että Evention käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja sujuvaa monipuolisista ominaisuuksista tinkimättä. Viimeisimmässä päivityksessä helpotimme hitusen hinnoittelua.

Tapahtumatuotteiden hallinta onkin nyt entistä helpompaa, sillä tapahtumatuotteiden hinnan ja nimen voi muuttaa jo suoraan tapahtuma-asetusten Tuotteet -välilehden listalta. Lisäksi tuotteiden järjestäminen onnistuu aikaisemman numeroinnin sijaan helposti hiirellä. Tuotteiden tarkemmat asetukset kuten lippuun tulostuvat lisätekstit, kelpoisuusasetukset jne. hallitaan edelleen tuotteen asetusten kautta.

Hiomme Evention käyttöliittymää jatkuvasti. Onko sinulla mielessä parannusehdotuksia, jotka helpottaisivat elämääsi tapahtumaviidakossa entisestään? Kerro siitä Tiikerille osoitteella ideas(at)eventio.com .

Tapahtumatuotteiden hallinta

Leave a Reply