LipunmyyntiRaportointiSähköinen ilmoittautuminen

Ryhmittele tilitysraportti kustannuspaikoilla

By maaliskuu 1, 2015 No Comments

Eventio kerää tapahtumien myyntitulot asiakasvaratililleen ja tilittää ne yhdessä erässä edelleen järjestäjälle vähintään kerran kuussa. Mukana toimitetaan tilitysraportti, jossa myynnit saa jatkossa eriteltynä jopa kustannuspaikoittain.

Tilityksen yhteydessä toimitettavassa raportissa oletuksena näkyvät tilitetyt maksut tapahtumittain ja hintaluokittain sekä alv-erittely yhtenä listana. Uusimman päivityksen myötä voit ryhmitellä myynnit myös tiliryhmittäin / kustannuspaikoittain. Se onnistuu määrittelemällä tapahtumille ja tuotteille vapaamuotoisia tunnuksia, joiden avulla Eventio ryhmittelee myynnit yhteenvetoineen. Tunnus voi olla esimerkiksi kirjanpitotili.

Tilitysraportin lisäksi Eventiosta saa toki monipuolisempiakin, esimerkiksi asiakastietoja sisältäviä, myyntiraportteja.

Esimerkkejä tapahtumaviidakosta

Eräs tapahtumajärjestäjä haluaa kirjata oopperoiden ja konserttien myyntitulot eri myyntitileille ja tämä onnistuu nyt helposti, kun järjestäjä asettaa oopperoille ja konserteille näiden kirjanpitotilit tapahtumien vapaamuotoisiksi tunnuksiksi. Tilitysraportissa näkyvät siten oopperoiden ja konserttien myynnit erillisinä ryhminä yhteenvetoineen, joista taloushallinnon on ne helppoa siirtää ne edelleen kirjanpitoon.

Toinen järjestäjä haluaa vastaavasti eritellä kaikki VIP-hintaluokat ja asettaa siksi näille hintaluokille tunnuksen ”vip” jättäen kuitenkin muut hintaluokat tunnuksen osalta tyhjiksi. Jatkossa Evention toimittamassa tilitysraportissa VIP-hintaluokat näkyvät siten omana ryhmänään yhteenvetoineen.

Leave a Reply