LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Jätä laskutusrutiinit Eventiolle

By maaliskuu 1, 2015 No Comments

Evention asiakasvaratili mahdollistaa nyt myös laskutuspalvelun, jonka myötä voit jättää laskutuksen ja reskontran rutiinit huoletta kokonaan Tiikerille.

Lähetämme tilauksista laskut puolestasi asiakkaiden sähköpostiin PDF-muodossa ja huolehdimme myyntireskontrasta sekä tilausten vahvistamisesta valintasi mukaan – joko heti tilauksen yhteydessä tai vasta maksun saavuttua.

Verkkokauppa muodostaa laskut automaattisesti mikäli tarjoat asiakkaillesi maksutavaksi laskutusta, mutta näiden lisäksi voit luoda hallintapuolella myös omia laskuja. Tiesitkö muuten, että maksutavan voi rajata verkkopalvelussa myös loppusumman mukaan. Siten voit tarjota laskutuksen ainoastaan esimerkiksi isommille tilausmäärille.

Eventio tilittää kaikkien laskujen maksusuoritukset vähintään kerran kuussa kera tilitysraportin, joka kelpaa sellaisenaan kirjanpitoon.

Leave a Reply