LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Asiakaskorteilla suoraan tapahtumaan

By maaliskuu 1, 2015 No Comments

Erilaisia asiakas- ja VIP-kortteja tarjoavat tapahtumat voivat nyt kytkeä kortit haluamaansa hintaluokkaan, jolloin niillä pääsee helposti suoraan tapahtumaan eikä korteilla tarvitse välttämättä lunastaa erillisiä lippuja.

Lippua tarkastettaessa 2D-viivakoodinlukijalla siitä muodostuu automaattisesti haluttuun hintaluokkaan sidottu tilaus. Ja kortinhan ei tarvitse olla fyysisessä muodossa, vaan viivakoodin voi lukea vaikkapa matkapuhelimen näytöltä!

Kortilla pääsee tapahtumiin vain mikäli se on kytketty johonkin hintaluokkaan. Siten sen käyttöä voidaan rajata esimerkiksi vain ensi-ilta- ja kutsuvierastilaisuuksiin. Myös hintaluokkia voidaan Eventiolla hallita monipuolisesti ja siten edelleen määritellä tarkemmin lipun voimassaoloaikoja.

Esimerkki tapahtumaviidakosta

Messukeskusasiakkaamme hyödyntää ominaisuutta VIP-korttiensa seurantaan. Aikaisemmin VIP-korttien käytön seuranta oli hankalaa, sillä niistä ei jäänyt mitään jälkeä korttia näytettäessä järjestysmiehille. Nyt käyttö tallentuu tilastoihin ja siitä huolimatta VIP-vieraiden ei tarvitse erikseen jonottaa lippuluukuilla. Hyvää palvelua!

Leave a Reply