LipunmyyntiSähköinen ilmoittautuminen

Saisiko olla pääsylippu vai nimikortti?

By marraskuu 13, 2014 No Comments

Evention seuraava päivitys koskee erityisesti lippujen ulkoasua. Varsinaisten pääsylippujen lisäksi lippusaatteisiin saa nyt entistä mukavammin muutakin informaatiota, esimerkiksi yhteistyökumppaneiden mainoksia. Liput voivat olla joko joko A4-arkin levyisiä tai puolet siitä, jolloin lipun viereen saa kätevästi vaikkapa osallistujakohtaisen etusetelin.

Esimerkki tilauksesta, jossa on kaksi lippua samaan tilaisuuteen. Lippujen rinnalla voi mainostaa vaikka kumppanifestaria!

Samalla toimme myös täysin uuden lippuprofiilin mukaan: nimikortin! Nimikortti sopii erinomaisesti muun muassa messu- ja seminaarityyppisille tapahtumajärjestäjille. Nimikortti toimii paitsi sähköisesti luettavana pääsylippuna, myös muovitaskuun sujautettavana nimilappuna.

Esimerkki yhden henkilön tilauksesta verkostoitumistapahtumaan. Asiakas saa lipun kätevästi ”nimikorttina”.

Pääsylippujen uusi ulkoasu ja nimikortti ovat käytössä maanantaista 17.11.2014 alkaen. Yleisiä lippuasetuksia hallitaan edelleen Asiakastilin hallinnan kautta kohdasta Pääsyliput. Lisäksi tapahtumien asetuksista voit muokata tapahtumakohtaisia elementtejä. Lippuasetuksiin olemme lisänneet myös käyttäjien kovasti toivoman esikatselun.

 

Leave a Reply